***AMBUR

Algaval nädalal on sinu võimalused üsna head — Veenus ja Jupiter on endiselt ühenduses. Samas peaksid olema hoolikas ja ettevaatlik kõikides materiaalsetes ja rahalistes tegevustes. Suuremad ostud, samuti võlad-laenud pole kohe kindlasti soovitavad. Kuid aeg soosib radikaalseid samme, muudatuste tegemist, vigade parandust, millegi uuendamist või parandamist, vanadele asjadele uue hingamise andmist.

***KALJUKITS

Kõik üks-ühele suhted on sellel nädalal olulised, aga ka tavalisest pingelisemad. Keegi võib esitada sulle mingeid tingimusi või oled sunnitud tegema ebameeldivaid kompromisse. Kuid positiivsel juhul suudad nüüd partnerluse liinis olulise läbimurde saavutada — võid saavutada võidu oma konkurendi üle või muul viisil mõnda suhet oluliselt muuta. Samas võid romantilises plaanis olla eriti nädala teises pooles liiga kammitsetud.

***VEEVALAJA

Nüüd peaksid hoidma oma tervist ja mitte end tööga ära tapma. Kui aga oled puhkusel, võib sul olla raske end lõdvaks lasta ja elu nautida. Pähe kipuvad kas töised või lihtsalt murelikud mõtted. Samas sobib nädal uute tervislike harjumuste juurutamiseks ja mingi trenni või distsipliiniga alustamiseks. Ettevaatlik tuleks olla loomadega, samuti tuleks hoolikalt ja ettevaatlikult ringi käia keerulise tehnikaga.

***KALAD

Neljapäevane Marsi-Neptuuni trigoon muudab terve nädala võnked sinu jaoks üsna meeldivaks. See aspekt võimendab sinu iseloomu positiivsemaid külgi — hoolivus, kaastundlikkus, positiivne tundlikkus. Samas võivad Päikese ja Marsi tugevad pingeseisud muuta sind ülemäära riskivaks ja hulljulgeks — võimalik, et seod end kahtlase afääriga või lood juhusuhte.