***AMBUR

Esmaspäevane Päikese ja Saturni ühendus Amburis nõuab eriti nädala esimeses pooles sinult kannatlikkust ja vastutustunnet. Kui oled kiirustav ja hooletu, võid saada tunda tõsiseid tagasilööke. Samuti võid tunda suurt vastuolu reaalse ja ideaalse ehk siis tegelikkuse ja soovitu vahel. Sa pead mingeid oma vajaduse ja ressursse koomale tõmbama, et saaks tekkida ruumi uute jaoks. Sinu suhe erinevate gruppide ja rühmadega võib olla üsna pingeline.

***KALJUKITS

Nädala esimeses pooles mõjub tugevalt veel Päikese ja Saturni ühendus. Ehk siis võid tunda teatud frustratsiooni ja pidurdatust. Nüüd peaksid keskenduma eelkõige poolikute projektide lõpetamisele. Samas, kui oled ühiskondlikult väga aktiivne või sul on lihtsalt midagi väga olulist pooleli, võid tunda kuklas konkurentide tulist hingust. Ka hoia oma mainet, ära astu samme, mida võidakse valesti tõlgendada.

***VEEVALAJA

Nädala teises pooles hakkab mõjuma juba Marsi ja Uraani opositsioon, mis võib esile tuua sinus oleva mässumeelsuse ja soovi teha kõike omamoodi. Sulle võib tunduda, et sinu vabadusi ja valikuid piiratakse ega lasta sul olla piisavalt vaba. Nii mõneski olukorras võid ilmselgelt üle reageerida ja põhjustada tormi veeklaasis. Pingeid ja konflikte võib esineda ka seoses reisimise, välismaa, ka õppimise ja õpetamisega.

***KALAD

Kui su elus on parajasti käimas aktiivne faas, siis võib nädal üsna keeruliseks ja väsitavaks kujuneda. Eriti just nädala esimeses pooles peaksid hea seisma selle eest, et hoida oma mainet — eriti just seoses erinevate vastutuste ja kohustustega. Pead olema tasemel, vastasel korral võid kellegi silmis kergesti usalduse kaotada. Samuti tuleks sul olla väga ettevaatlik ohtlike mehhanismide ja tehnikaga.