***AMBUR

Sinu vastas olevad jõud võivad sinuga kas mingil viisil manipuleerida, sind eksitada või lihtsalt püüda sinu eest midagi varjata. Nädal ei sobi lepingute sõlmimiseks ega ka olulise koostöö alustamiseks. Kuid nädal sobib kenasti oma silmaringi avardamiseks, eksootilisteks seiklusteks nii vaimses kui füüsilises reaalsuses. Nüüd alanud reis võib kujuneda põnevaks või lausa romantiliseks (eriti kui alustad reisiga esmaspäeval-teisipäeval).

***KALJUKITS

Nädala fookuses on töö ja tervisega seonduvad asjaolud. Võimalik, et sul on kole palju tööd ja sa teed endale ületöötamisega liiga. Kui aga oled näiteks puhkusel, siis ei suuda sa seda nautida, vaid oled sellises „argises” meeleolus (eriti esmaspäeval ja teisipäeval). Neljapäeval võib sul kellegiga ütlemiseks minna või käitub keegi lihtsalt sinu suhtes ebatavaliselt. Su lemmikloom võib rohkem hoolitsust vajada.

***VEEVALAJA

Nüüd peaksid olema ettevaatlik liigsete riskide võtmisel — võimalik, et sul tekib soov endale kõike head ja paremat lubada. Võid nii ülemäära kulutada ja elada üle oma võimete-võimaluste kui ka lihtsalt laiselda. Sul on raske sundida end tegema midagi, mis sulle ei meeldi. Seetõttu oled sa sellel nädal kehv töötegija, kuid suurepärane esineja ja teiste tööle innustaja.

***KALAD

Ka sellel nädalal on fookus teemadel, mis on seotud kas siis sinu kodu ja majapidamise või siis mineviku ja harjumustega seonduval (eriti just esmaspäeval ja teisipäeval). Kolmapäeval ja neljapäeval võib sul tekkida mõte mõnele kiusatusele järele anda — samas oled väga tundlik ja pisut tujukas. Sellel nädalal peaksid tähtsate otsuste langetamisel säilitame kaine ja loogilise mõtlemise — on oht minna soovmõtlemise libedale teele.