*** AMBUR
Võid kokku puutuda olukordadega, kus pead kas midagi muutma või siis tegema vigade parandust. Paljud asjad ja suhted võivad jõuda faasi, kus enam vanal viisil jätkata pole võimalik. Muutused kui sellised nõuavad ka uut vaatenurka vanadele asjadele. Kuid nädal sobib asjade-esemete remontimiseks ja uuendamiseks. Eriliselt ettevaatlik tuleks olla nii liikluses kui ka mujal, kus võib suur pauk käia.

*** KALJUKITS
Kaljukitses liikuv Pluuto on opositsioonis Vähis oleva Merkuuri-Marsi ühendusega. Seega tuleb sul olla valmis võimalikeks rünnakuteks ja provokatsioonideks. Konkurendid ja rivaalid võivad sulle kõikidest oma relvadest tuld anda. Samas on sinus olev Pluuto energia nii võimas, et lööd arvatavasti kõik rünnakud otsustavalt tagasi. Jälgi vaid seda, et sa ise kaitselt rünnakule üle ei lähe — võid ka ise olla äärmiselt jõuline. Kuid nädal soosib radikaalseid muudatusi.

*** VEEVALAJA
Sellel nädalal oleks kasulik kas puhata või siis hoida rahulikumat tempot. Juhul kui pead palju töötama, võib pinge ja stress väga suureks kasvada. Töö ja ka muude kohustustega seonduv võib olla ka konfliktide allikaks. Tähelepanelik peaksid olema ka võimalike töötraumade suhtes.

Ebamugavustunnet võivad suurendada ka liigne kriitika või enesekriitika. Samuti tasuks olla ettevaatlik koerte ja ka muude loomadega.

*** KALAD
Marsi ja Neptuuni trigoon on ideaalne aspekt loominguliseks tegevuseks, puhkuseks, kerguse ja mängulisuse nautimiseks. Eriti kasulik oleks nüüd viibida mere või järve ääres ja lasta vee-energiatel end hellitada. Sama tuleks vältida igasugust riski — aga just sellest võib sul olla raske hoiduda, kuna soovid kogeda teravaid elamusi. Sul on raske endale midagi keelata, kuna su soovid ja tahtmised võivad olla vägagi suured.