***AMBUR

Algaval nädalal peaksid hoolikalt kaaluma, enne kui mõne muudatuse ette võtad. Kui oled kõik korralikult läbi mõelnud, on aeg Muutuseks igati küps. Samas kiirustades tehtud muudatus võib hiljem valusalt kätte maksta. Jätkuvalt on heas seisus kõik, mis seondub asjade-esemete parandamise, puhastamise, uuendamise ja taastamisega. Ka suhete tasandil on nüüd võimalik üle saada surnud punktist ja leida uus lahendus.

***KALJUKITS

Kaljukitses liikuv Pluuto on opositsioonis Vähis liikuvate Merkuuri ja Marsi ühendusega. Mis võib tähendada seda, et sul tuleb nüüd otsustavalt kaitsta end võimalike rünnakute ja provokatsioonide suhtes. Konkurendid, oponendid ja rivaalid võivad sulle kõikidest oma relvadest tuld anda. Samas on sinus olev Pluuto energia nii võimas, et lööd arvatavasti kõik rünnakud otsustavalt tagasi. Jälgi vaid seda, et sa ise kaitselt rünnakule üle ei lähe — võid ka ise olla äärmiselt intensiivne ja jõuline.

***VEEVALAJA

Päikese ja Uraani esmaspäevane kvadraat võib eriti nädala esimeses pooles tekitada torme veeklaasis või isegi tõelise torme. Muud taevaseisud nõuavad sinu käest keskendumist eelkõige igapäevatööle ja argirutiinile. Tööd on kas liiga palju või vastupidi — tunned hirmu, et töö saab otsa. Tervise tasandil on nüüd õige hetk midagi olulist ette võtta — alusta mingite treeningutega või puhasta lihtsalt oma organismi. Samas tuleks vältida äärmuslikke dieete.

***KALAD

Kui oled puhkuse lainel, siis võib algav nädal kujuneda üsna seiklusrikkaks — peaasi, et sa ise suudad piiri pidada ega liigselt ei riskiks. Sul võib tekkida tunne, et kõik on kõige paremas korras ja midagi ebameeldivat ei saa juhtuda. Su füüsiline vorm peaks olema suurepärane, mistõttu peaksid nädalat kasutama raskemaks füüsiliseks tööks. Kui aga lood nüüd juhusuhte, võib see edaspidi palju pingeid ja probleeme kaasa tuua.