***AMBUR
Teisipäevane Päikese ja Jupiteri kvadraat (koosmõjus Pluuto ja Uraani pingeseisudega) vallandab sinus suure enesekesksuse. Su Ego energiad sirutavad tiibu ja sa teed kõik selleks, et end kehtestada ja maksma panna. Kõikvõimalikud liialdused ja piiride ületamised on nüüd kerged tekkima — sa ei suuda endale midagi keelata ja püüad ahnelt ja kiirelt rahuldada kõik oma soovid. Kuid positiivsel juhul annab nädal sulle ideaalse võimaluse läbimurde saavutamiseks, takistustest vabanemiseks.

*KALJUKITS
Sina kui asjalik ja tõsine inimene tunned nüüd, kuidas sind tabab justkui mingi sisemine „maavärin“, mis lööb segi su kaine ja konkreetse maailma. Nüüd pead olema valmis kogema seda, mida sa pole varem kogenud. Tundma tundeid, mida sa pole varem tundnud. Harjuma olukordadega, millega sa harjuda ei suuda. Võimalik, et pead mingi minevikusündmuse ümber hindama, kuna hakkad seda nägema täiesti teises valguses.

*VEEVALAJA
Sina kui Uraani tütar ja mässumeelne Uraanlanna tunned nüüd, et sinu õige tund on tulnud — tund, mil saad olla see, kes sa oled — näidata teistele oma tegelikke vajadusi ja mitte end viisakuse huvides maha salata. Samas, kui sa oled ühiskonna huvides ja teistega hea läbisaamise nimel end „ära hööveldanud“, tunned, kuidas tahaks karjuda ja kisendada — mida kõike olen ma pidanud endas eitama ja maha suruma! Kindlasti ei pea sa hakkama reaalselt karjuma, küll aga võiksid oma vaimus selle kõigega leppida.

***KALAD
Esmaspäevast reedeni moodustab Marss nõrga pingeaspekti Neptuuniga. Seega ürita vähem rabeleda ja hoia madalat profiili. Kuna üldmõjud on äkilised ja provokatiivsed, võid kogemata kellegi teele ette jääda — sel juhul jää neutraalseks ja ära lase end konflikti kiskuda. Eriti ebasoodas seisus on sellised märksõnad nagu „raha, omand, kasutamine, kasu, äri, ost, müük“. Nende märksõnadega seoses võib ette tulla ootamatusi ja ettearvamatuid sündmusi. Aga nädal soosib muutusi ja uuendusi.