***AMBUR

Nüüd on aeg vaadata sügavale enda sisemusse — Veenuse ja Neptuuni asetus on selline, et just rahus ja vaikuses koged nüüd kõige suuremat harmooniat ja rahu. Aeg on küps sügavateks meditatsioonideks, jooga tüüpi harjutusteks või siis lihtsalt selleks, et süveneda sügavatesse ja salapärastesse eksistentsiaalsetesse küsimustesse. Müstilised vidinad, talismanid ja väekivid võivad sinuga nüüd selgemat keelt rääkida. Sa näed ilu ja harmooniat asjades, mis sind siiani külmaks on jätnud.

Merkuuri asend on siiski selline, mis manitseb hoolikusele ja tähelepanelikkusele seoses reisimise, välismaa, aga ka kohtuasjade ja igasuguste oluliste juriidiliste paberitega.

***KALJUKITS

Marsi ja Saturni jätkuv lähenemine (täpne seis 15. august) võib sind taaskord panna asju liiga tõsiselt võtma. Krampiminemine on sinu põhiline vaenlane ja nüüd pead jälle oma vana vaenlasega võitlema. Aga ole kaval — mine klubisse ja tee vallatuid puusanõkse ja võrguta mõni uimane mehepoeg ära! Siis tunned kohe, et elul pole häda midagi ja et just selliseid väiksed rõõmud annavad elule värvi. Meestega romantiliste suhete loomine ei tohiks olla raske, sest Kaljukitse valitseja Saturn teeb laupäeval täpse ühenduse asteroidiga Isis, mis oli Egiptuses üks tähtsamaid Jumalannasid. Nii et suhtu endasse kui Jumalannasse ning sa näed, et ka teised hakkavad sinusse samamoodi suhtuma! Armasta iseennast ja ka teised hakkavad sind armastama!

***VEEVALAJA

Algav nädal lubab sul oma igapäevatööd rohkem nautida ja sellest rõõmu tunda. Rutiini on kergem taluda ja see võib tunduda isegi rahustav. Samas on suhe kodu-töö pisut keeruline — näiteks kodus töötajatel võib ette tulla vigu ja prohmakaid. Ka tervis võib ületöötamise puhul streikima hakata. Maga rohkem ja söö vähem! Igati kasulikud oleksid veeprotseduurid — kuid mitte kuuma veega. Vett kui elementi võiksid kasutada ka kodus — purskkaev, akvaarium jne. Su lemmikloom võib end sel nädalal kehvasti tunda — hoolitse tema eest korralikult. Nädal sobib aga suurepäraselt kodu või ka oma töökoha kaunistamiseks, kunstiesemete ostmiseks, samuti talismani või amuleti valmistamiseks (just ise valmistamiseks ehk siis isikliku jõu sinna sissepanemiseks.)

***KALAD

Reedel teeb Veenus trigooni Kalade valitseja Neptuuniga. Veenus on vahetult enne seda jõudnud just Vähki, mis Kalade jaoks on loovuse, mängulisuse ja erinevate naudingute solaarmärk. Seega oskad nüüd elust rõõmu tunda — sinus on mängulisust, kergeltvõtmist, hasartsust. Samas on asteroid Lilit (Mitte Must Kuu Lilit) ühenduses Kalades liikuva Neptuuniga (täpne seis 17. augustil) ning see võib muuta sind vastuvõtlikuks kõikvõimalike kiusatuste ja ahvatluste suhtes. Sa võid kaotada ohutunde ja minna kaasa kahtlaste afääridega. Sinu mängulisus ja hasartsus võivad kergesti üle kasvada rumalate riskide võtmiseks.