***AMBUR

Päike on opositsioonis Amburis oleva Lilitiga. See võib luua olukorra, kus sa satud tähelepanu keskpunkti millegagi, mis ei pruugi olla kõige meeldivam. Sinu individuaalsus just oma negatiivse küljega hakkab nüüd teistele rohkem silma. Hoidu musta lamba kuulsusest ehk siis püüa ikka uluda, kui oled huntide keskel! Ära rõhuta enda veidrusi või eripärasid, vaid püüa olla seltskonnaga samal lainel. Nädal ei sobi ka uute tutvuste loomiseks ega koostöö alustamiseks.

***KALJUKITS

Marsi vastasseis Kaljukitse valitseja Saturniga võib eriti nädala esimeses pooles tekitada sinus peaga vastu seina jooksmise tunde. Seda eriti seoses tööasjade või muude kohustustega. Paljud asjad kipuvad venima ja võtma tavapärasest rohkem aega. Või siis oled ajapuuduses, mingid tähtajad suruvad peale jne. Samas on kõik kodu, pere ja elamistingimustega seotud asjad vägagi soodsas seisus. Nädal soosib koju külaliste kutsumist või siis kodu kaunistamist või uutmoodi sisustamist.

***VEEVALAJA

Veenuse ja Uraani ühendus on sinule kui Uraanlannale lausa suurepärane kingitus! See aspekt paneb elu su ümber keema — kõike juhtub läbisegi, inimesi tuleb ja läheb, õhk on elektriseeritud… Aspekt soosib eksootikat ja suhted ühiste huvide alusel. Jutuajamised sõprade ja sõbrannadega pakuvad nüüd rohkem just mõistusele (mitte niivõrd hingele). Selle seisuga võib armastus taanduda sõpruseks ja sõprusest võib alguse saada armastus.

***KALAD

Nädala esimeses pooles võib olla väga palju tööd ja kohustusi. Nädala teises pooles võib Päikese ja Neptuuni kvadraat välja tuua sinu iseloomu keerulisemad küljed — nagu unistamine, laialivalguvus, keerulised mõttemustrid ja raskesti mõistetavad tundevibratsioonid. Kui oled kunstnik, võib sulle aga Vaim peale tulla. Kuid väga praktilistes ja maistes asjades võid teha valearvestuse või lihtsalt midagi olulist märkamata jätta.