Jäär
Selle tähtkuju esindaja on impulsiivne ja agressiivne, pealekauba veel võitlushimuline. Kui satud Jääraga konflikti, säilita rahulik meel — temalt ei tasu seda oodata. Piisab vähesest, et ta juba kuumeneks üle.

Samuti puudub Jääral igasugune kannatlikkus. Toome lihtsa näite: kui ta satub teel koju ummikusse, kukub ta sekundiga ropendama. Ja selliseid sõnu pole keegi teine enne kuulnud!

Vähk
Vähk on ääretult emotsionaalne ja tundlik, seetõttu piisab vähesest, et teda närvi ajada. Mis veel hullem, selle tähtkuju esindaja on ka pessimistlik ja pidevalt teisi kahtlustav.

Kui sa ei kutsu Vähki enda sünnipäevale, võid olla enam kui kindel, et saad talt sõimust kubiseva privaatse sõnumi. Halvemal juhul kuulutab ta Facebookis, milline jobu ja kohutav inimene sa oled.

Lõvi
Lõvi on intensiivne ja lärmakas, ärritudes iga pisema asja peale. Kui Lõvi laenab sulle T-särki, kuid viid selle pisikese plekiga tagasi, siis võta kaasa kõrvatropid. Ausalt, sa pole valmis selliseks kisaks.

Skorpion
Jeerum, nii vihast inimest pole sa enne kohanud. Kui Lõvi möirgamise vastu aitavad vaid kõrvatropid, siis Skorpioni kisast pole sul mingit pääsu. Ürita lihtsalt käia tast suure kaarega mööda.

Allikas: Your Tango