Juba eos lubasid kõik targad tähtede, faktide ja kohvipaksu pealt vaadates, et aasta tuleb erakordne. Nii on läinudki. Sisemisi muutusi ja hingelisi selginemisi lubati vabaduse poole püüdlejatele ehk nii Jäärale, Vähile, Kaaludele kui ka Kaljukitsele. Teiste jaoks tõtoas aasta tulle ehk veidi rahulikum, kuid kindlasti mitte sündmustevaesem! Kaksikutele ennustati karjääritrepist ülesronimis, Lõvile raha…

Aga tegelikult?

<big>
JÄÄR
(21. märts — 21. aprill)
Teised teevad elu põrguks!

AASTA NÄGU: Oled õnneseen! Jäärad armastavad muudatusi ja 2010 pakub uusi tuuli küllaga. Muutused on käivitav jõud ja uutes tuultes on hea elumeres jõudsalt edasi triivida. Ja mitte natuke, vaid palju. Iseäranis märtsis sündinud Jäärad olgu valmis revolutsiooniks isiklikus elus. Mida su hing salamisi ihkab? Vabadust, kammitsevatest ahelatest lahti rebimist, ei midagi muud. Probleeme võib tekkida lähedaste toetusega, kuid ära lase end takistada. Aprillis sündinute suurim soov on painavast argirutiinist vabaneda. Aprillikuus pole sugugi lihtne endale truuks jääda, sest õhk on täis elektrit ja sinu ümber lendab sädemeid!
SUHTED: Sulle võib soovitada ainult üht: ära varja oma suuremeelsust. Sinus peitub sama palju head kui ema Teresas ja tegutsemistahtest sul juba puudu ei tule. Egoismil pole sellega vähimatki pistmist, niikaua kui see ei sega su isiklikke huvisid.
ARMASTUS: Aasta esimene kvartal sujub rahulikult, ilma kirelõõmata. Et mitte öelda, et kas sina või su partner on lihtsalt surmavalt igav. Märtsis sündinuil võib pereelu või suhe kogu aasta probleeme põhjustada. Kevad ja suvi toovad ellu uusi väljavaateid, mistõttu tekib võimalus elu korda seada ning saavutada kauaoodatud vabadus. Tõenäoliselt leiad armastusväärse sõbra, kes oskab nii sinu kui ka enda sõltumatust hinnata.

<big>
SÕNN
(22. aprill — 21. mai)
Lakkamatud otsingud ja lootused

AASTA NÄGU: Revolutsionääri sinust ei saa, see on kindel, sest see ei sobi sinu iseloomuga. Küll aga peibutab sind mõte mõõdukatest muutustest ja pidevast arengust, võitlusest rutiini ja riskiga. Oled valmis hakkama assistendiks teiste tähtkujude lahingutes. Loomult oled ikka rahulik ega lase end heidutada ebamäärastest hirmudest. Kui sul on mingi kindel eesmärk, püüa selle nimel samme astuda aasta esimeses kvartalis. Isegi kui su unistused ei realiseeru, oled seemne idanema pannud (olgu öeldud, et 2011. aasta tuleb sinu jaoks väga hea). Peaasi — ära tagane, vaid astu valitud teel kindlalt edasi.
SUHTED: Tööalane edu sõltub otseselt kolleegide toetusest. Algaval aastal leiad indu endast parim anda (kas sa Facebookis juba oled?). Sinu aktiivsust ja jõupingutusi märgatakse ning sind ootab ees vääriline tasu. Muudatused on head ja parem oleks muremõtted üldse peast visata. Aprillis sündinuid ähvardab rivaalitsemine kuni 24. aprillini. Valitse ennast!
ARMASTUS: Mõnikord pole sugugi halb ausalt tunnistada, et mees on tüütuks muutunud ja suhe on kui kivi kaelas. Loo uusi sõprussuhteid nii naiste kui ka meestega. Võta tõsiselt soovitusi, mida uued tuttavad sulle jagavad. See pakub tröösti ja tuge. 10.–21. maini sündinud Sõnnid on märksa radikaalsemad ja valmis eraelus “suurpuhastust” tegema. Ainult nii saavutadki soovitud sõltumatuse. Suhted lähedastega on head, eriti nendega, kes sinust lugu peavad.

<big>
KAKSIKUD
(22. mai — 21. juuni)
Töö rahustab

AASTA NÄGU: Revolutsioon? Mõte sellest näib ju väga lõbus. Kõik, mis on midagi enamat kui tavaline, huvitab sind. Isiklikul tasandil ongi suuri pöördeid oodata, aasta lõpuks oled raudselt uus inimene. Jalad kindlalt maas, üllatad teisi ambitsioonikate eesmärkidega, mis nõuavad silmanähtavalt palju energiat. Šansid kordaminekuks on väga head, kuid kõige tähtsam on siiski tulemus, mitte vilgas tegutsemine.
SUHTED: Soovid saada kõike ja kohe! Õnnestunud kohtumised aitavad eesmärkidele lähemale jõuda. Jupiter kindlustab prestiiži ja raha, Pluto vedamise. Professionaalselt on see suurepärane aasta (meenuta 1998. aastat). Kuid ole tarmukas, muidu kaotad tegutsemistuhinas pea. Samuti ole ettevaatlik kolleegide või naisülemusega, kel võib tekkida mulje, et tallad tema varvastel.
ARMASTUS: Pärast 17. juunit sündinutel on tõsine oht südant kaotada — erootika on päevakorral juunis ja juulis — ning kui see juhtub, vasardab peas ainult üks mõte: vabadus! Kuid pole sugugi kindel, et sul tõepoolest õnnestub vabaks saada. Kaksikud on ju võimatult vastuolulised! Enne 17. kuupäeva sündinutel õnnestub vähem mürglit teha. Välja arvatud juhul, kui pühendad end jäägitult tööle, jättes pereelu unarusse — lähedased tõlgendavad seda kohustustest kõrvale hiilimisena. Kuid võib-olla polegi see kõige hullem süüdistus?

<big>
VÄHK
(22. juuni — 21. juuli)
Kustutad mälust kõik ja alustad otsast

AASTA NÄGU: Sinu jaoks on revolutsioon igasuguse edasiliikumise sünonüüm, eriti neil, kes on sündinud 22. juunist 5. juulini. Teist võimalust justkui polekski: ainuvõimalik näib alustada kõike nullist. Sul veab — planeet, millest sõltub õnn ja edu, kaitseb sind suurema osa aastast. Jaanuar ja veebruar annavad edaspidisele hea avaakordi, kuid panevad ka kannatuse proovile. Valitse ennast igas olukorras, mis ka ei juhtuks. Tegutse kohe aasta algusest peale! Juulis sündinud Vähid võivad rõõmustada, sest nüüd on põhjust õitsele puhkemiseks. Seda märgatakse ka tööl, kus särad eriti. Oled valmis ka uuteks väljakutseteks ja seiklusteks uues miljöös. Aasta lõpuks on oskused testitud, eesmärgid täide viidud, edu saavutatud.
SUHTED: Iga asi omal ajal, aasta pakub huvitavaid kohtumisi ja õnnelikke juhuseid, mis aitavad sind kiiresti edasi jõuda. Sul pole piisavalt rakendust? Sul on sel aastal väga suur võimalus tööd leida, sest tähtede seis soosib aktiivset sotsiaalset elu. Terve aasta ei pea sa sugugi rügama: pea meeles, et reisid aitavad nooruses ennast ja vanemast peast maailma avastada. Nii et tõmba heaga seitsmepenikoormasaapad jalga!
ARMASTUS: Kohtumine võib vabalt toimuda reisil (millest äsja rääkisime). Vaimustust tekitavad just sinust kardinaalselt erinevad persoonid. Välismaalastega seoses võib ette tulla tulist romantikat. Armastus on ju ka parim õpetaja: armumine paneb vere keema, kuid samas tähendab see positiivseid õppetunde. Detailid avasta palun ise!

<big>
LÕVI
(22. juuli — 21. august)
Pöörane nagu keeristorm

AASTA NÄGU: Kogu sinu mõttemaailm vajab ümberkorraldamist ja loomulikult võrdub see revolutsiooniga sinus eneses. Olgu öeldud, et esimesed kuud muudavad sind pisut murelikuks, probleem pole küll väga tõsine, kuid puudutab rahaasju või varandust. Aga kevad ja suve algus on nii hoogsad, et annavad põhjust võrrelda sind kosmoseraketiga. Uus töö või uued ja huvitavad suhted panevad sind tulega mängima ja patustama. Nagu ikka sihid sa kõrgele ja kaugele.
SUHTED: Sulle meeldib trügida, samuti oskad suurepäraselt ära kasutada oma mõjujõudu, seega on võit sama hästi kui käes. Medalil on ka teine pool, mis tähendab seda, et kannatad ebatavaliselt suure pinge all. Süüdista ennast, halvasti organiseerimisest saab sul endalgi kiiresti isu täis. Mais-juunis annad kiusatusele järele ja tõttad uutesse seiklustesse.
ARMASTUS: Me teame kõik hästi, et sa ei taha seda omaks võtta ja teeskled, et see sind ei puuduta. Kuid midagi pole parata, armununa oled sa võimatult armukade ja domineeriv. Armukadedust ja armulõõma koged sa võrdse tulisusega, pigem öelgem, et algaval aastal oled kõrvuni armunud! Sa ei leiagi kinnitust kahtlustele tema truudusetusest? Valva hoolega, et su kujutlusvõime sind alt ei veaks, oleks ju väga rumal oma iseloomu tõttu ilus suhe ära rikkuda.

<big>
NEITSI
(22. august — 21. september)
Ühenduses peitub jõud

AASTA NÄGU: Sinu hing on juba aastavahetusel mässumeelne. See on tingitud rahaprobleemist, mis näib üha drastilisemaks muutuvat: olukord lihtsalt peab muutuma! Muudatus saabub, kogu jõudu, et selleks valmis olla. Kogu aasta tuleb tempokas ja silmapiiril on mitu reisi. Sulle meeldib end aeg-ajalt lõdvaks lasta, mis ei tähenda, et sa lubaksid endale sobimatuid meeletusi, kuid jälgi end siiski kõrvalt. Õnneks ei ole elus oluline vaid raha, aasta esimesel poolel on peamine armastus.
SUHTED: Oled head tahet tulvil ja pole välistatud, et seod end mõne ühingu või liiduga või teed kellelegi ettepaneku ühise äri alustamiseks. Igal juhul ei suuda sa ilma teiste abita oma eesmärke täide viia. Taevatähed soosivad eriti augustis sündinuid ja neid ei takista miski. Esimeses kvartalis tuleb kõigest hoolimata tublisti pingutada, pärast 24. aprilli annavad pinged järele. November esitab aga väga suure väljakutse. Su karisma lööb aasta lõpuks särama.
ARMASTUS: Vaieldamatult soosib algav aasta uute tutvuste sõlmimist või koguni abiellumist. Näib, et parim aeg uue armusuhte leidmiseks on käes. Jupiter, õnne planeet, on pool aastat sinule soodsas positsioonis, mistõttu võid sõrmused välja valida. Paarid tõstavad suhte kvaliteeti. Või vastupidi, pole võimatu, et lagunev suhe lõpeb lahutusega, kuid sel juhul on küsimus vaid paberite vormistamises, hingepiinad peaksid juba möödas olema. Üksikutel on kogu aasta suurepärane võimalus uusi ja huvitavaid sõpru leida.

<big>
KAALUD
(22. september — 21. oktoober)
Igal pool vaid üllatused

AASTA NÄGU: Kas põrgu tähendab teisi inimesi? Mitte alati. Kuid sinu elu muudavad kardinaalselt siiski teised. Armumine — või lahkuminek — võib kõike ainsa päevaga muuta. Sa pole enam oma tööga rahul või oled juba ammu soovinud midagi muuta. 22. septembrist 1. oktoobrini sündinute soovid täituvad. Kuid pead sellest ka omad järeldused tegema. Kui sul on suhtes probleeme, võid (lõpuks ometi) aru saada, kuidas sa kõike üles ehitada soovides iga kord hoopis lammutad. Ning seegi toob endaga kaasa suuri muutusi.
SUHTED: Just töises keskkonnas tunned end kõige paremini, leiad kuulajaid ja saad häid nõuandeid, mis aitavad sul paremini mõista oma armuelu. 24. veebruarist 24. aprillini leiavad raskesse olukorda sattunud septembris sündinud Kaalud abistava sõbrakäe, mis aitab asju selgemini näha ja end paremini mõista.
ARMASTUS: Kui oled sündinud pärast 13. oktoobrit, ootab sind ees suur õnn. Septembris sündinute aasta on aga üsna keeruline. Ükskõik, kas oled üksi või suhtes, ei mõista sa, miks ajalugu lõputult kordub, ning miks küll pingutustest hoolimata (ja sa tõesti pingutad) ei suuda sa midagi muuta. Kas tohib nõu anda? Võta aega, et paremini oma käitumist analüüsida. Ära iga hinna eest oma tahte peale surumisega üle pinguta!

<big>
SKORPION
(22. oktoober — 21. november)
Armastus suure algustähega

AASTA NÄGU: Töökohal toimuvad aasta suurimad muutused. Oodata võib uusi töömeetodeid, millega peaksid kohanema. Hoolimata sellest, et elu paneb sind proovile ja kõik pole alati beebiroosa (kuigi üks beebi võib sind üllatada küll …), on sul piisavalt õnnehetki, mil kahtlused ei näri enam hinge ja oled nii kindlameelne, et ümbritsevate kadedus kahvatub sinu kõrval. Oh, armukadedust!
SUHTED: Tunned end seltskonnas ebamugavalt? Sel aastal seda igatahes ei juhtu! Käitud kaunis enesekindlalt tänu ühele õnnestumisele või sündmusele, mis annab võimaluse oma väärtust tõestada. Kuna sisemus peegeldub välimuses, ei kahtle sa minutitki, enne kui otsustad oma välimust muuta, et paremini oma tõelist olemust väljendada. See leitud enesekindlus mõjub tõelise võlujoogina.
ARMASTUS: Algav aasta on keeruline! Su tunnete sfääris ei valitse ainult Jupiter, alates septembrist peatub seal ka Veenus. Olgu öeldud, et ühel või teisel hetkel sel aastal murrab armastus su ellu sisse. Mõnele on see kirglik ja sensuaalne, teistele aga tingimusteta. Kui oled sündinud enne 8. Kuupäeva, saab sinu kohtumisi septembris ja oktoobris märkima üks õnnekivike.

<big>
AMBUR
(22. november — 21. detsember)
Uskumatu aga tõsi

AASTA NÄGU: Unusta tühiasjad ja võltsingud, sinu jaoks tähendab algav aasta ausust. Võimalik, et oled sunnitud kolima või avardad töö juures oma haaret, või pead võitlema, et uusi ideid läbi suruda. Teine poolaasta tuleb kuum, eriti veenduvad selles novembris sündinud! Õhus on midagi ülipõnevat, õhkkond on üle pika aja taas kirglik.
SUHTED: 2009. aastal oli su hoog raugenud, kuid nüüd lülitad sisse turbokäigu! Pärast 19. detsembrit sündinud võivad tööalast orientatsiooni muuta, ülejäänud Amburitele on aga antud kõik võimalused luua oma tegevusele korralik alus või käivitada midagi päris uut. Ülitähtis on ajastus — pead and jagama töökohustuste ja perekonna vahel. Kui oled sündinud novembris, võta kuni 24. aprillini kõik väljakutsed vastu.
ARMASTUS: Perekonnaringis puhked õide. Võib olla oodata isegi abielu, sellisel juhul langeb õnnelik valik kellelegi lähedasele, kellega koos veedad terve igaviku. Kui olete kahekesi, on avanemas võimalus hea tehing sooritada ning kuni sa oma tahtmist liialt peale ei suru, läheb kõik hästi. Vallalistel Amburitel võib tekkida kiusatus vana tuttavaga suhtekillud jälle kokku korjata. Ent novembris sündinud vallalised võivad oodata midagi hoopis uut.

<big>
KALJUKITS
(22. detsember — 21. jaanuar)
Võta asja tõsiselt

AASTA NÄGU: Väike kevadine revolutsioon on ootamas kodus või tööl. Ehitada või lahkuda, hakkad jonnima või hülgad ühe projekti, igatahes võtad vastu otsuse, mis üllatab kõiki. Võib-olla paned end liigse surve alla, kuid see etapp saab otsustavaks just sinu isiklikus arengus: heidad vana kõrvale, et alustada midagi uut (eriti, kui oled detsembris sündinud) jaanuarist juunini.
SUHTED: Esialgu lõikad kasu Jupiteri soosivast mõjust, ületad raskusi mängleva kergusega. Detsembris sündinud on jaanuarist märtsini kullasoonel, jaanuaris sündinud aga märtsist juunini. Sinu maine tõuseb, kuulujutud soosivad sind ning võidad kaastöötajate usalduse. Sellest hoolimata on kevade alguses oodata tähtsaid struktuurimuutusi: pind, millele toetusid, pole päris kindel … Pead kohanema.
ARMASTUS: Selle aasta jooksul satud tihti olukorda, kus pead ületama sildu. Tänu oma kaaslasele jõuad igal juhul värskesse etappi. Sellest inimesest tuleb kindlasti kinni hoida. Kui oled sündinud esimeses dekaadis, tunned end ka üksinda hästi elu juhustele vastu minnes. Sinu uhkus eraldab sind üksindusse. Kuu teisel dekaadil sündinuid võib üllatada flirt, mis tundub algul küll kergete killast, kuid mis asjade arenedes võib hoopis enamat tähendada.

<big>
VEEVALAJA
(22. jaanuar — 19. veebruar)
Kuldaväärt tehingud

AASTA NÄGU: 2010. aastal tiirleb kogu su elu vaid raha ümber! Aasta kujuneb tõeliseks närvidemänguks — oma päikesemärgile iseloomulikult unistad vabadusest ja privaatsusest, samal ajal kui elu sunnib olema produktiivne ja tegema häid tehinguid (kinnisvara-ost?). Kõige paremas olukorras on sel aastal jaanuaris sündinud, kes naudivad (mais-juunis) kõrget lendu lemmiktegevuses (seotud kommunikatsiooniga). Juhus soosib sind, võid kindel olla, et vajalikul hetkel läheb kõik paika.
SUHTED: Mars (konfliktide planeet) sõdib juunini sinu vastu, pead kaitsma oma kohta päikese all ning jagama maid mõne kolleegi või ülemusega. Eriti ettevaatlikud peaksid olema enne 9. kuupäeva sündinud, kuna nende puhul võivad asjad väga kaugele areneda. Protsessimisele eelista kompromisse. Pärast juunit on pea täis juba uusi ideid ja käsil põnev projekt (võimalik uus töökoht), mis köidab sind jäägitult.
ARMASTUS: Esiteks, sellest saab tõeline armastuse aasta! Kui oled väga iseseisev nagu enamik Veevalajaid, siis märkad, et polegi nii tähtsusetu hoida enda kõrval üht mõnusat kaisukaru. Soovid, et kõigil tasanditel valitseks selgus, ning just see viib su armuelu kõrgemale tasandile. Võid avastada, et oled sattunud sõltuvusse, ja see üllatab sind palju rohkem, kui arvasid. Kui oled vallaline, ootab sind sel suvel armastus esimesest silmapilgust.

<big>
KALAD
(20. veebruar — 20. märts)
Sireen 2010 oled sina!

AASTA NÄGU: See on sinu aasta, saavutad revolutsioonilise vabaduse. Õnneplaneet Jupiter viibib kuus kuud sinu päikesemärgis, nagu iga kaheteist aasta tagant, ja kutsub sind tegutsema. Viimane kord juhtus see 1998. aastal, õhkkond on nüüdki sarnane, kuid kontekst palju kiiremini arenev. Kui oled sündinud pärast 14. kuupäeva, peaksid end vabastama kellegi eestkoste või põhjendamatute keeldude alt.
SUHTED: Oled särav kui päike ja tõmbad teisi ligi kui meepott. Oled tõeliselt loominguline ning teised üritavad sinu õnnestumistest osa saada, sind jäljendada ja isegi sinu ideid näpata. Ära ole meelitustele liiga vastuvõtlik ja ära Jupiteri kaitse all uhkeks mine. Sõlmige kasulikke suhteid ja hoidke neid. Ära oota, et nad iseenesest sünnivad, igal juhul mitte pärast Jupiteri lahkumist (pärast 6. juunit).
ARMASTUS: Kui oled sündinud pärast 17. kuupäeva, on sul veel üht teist teha, et saavutada soovitud vabadus ja leida oma isikupära. Pärast mainitud kuupäeva sündinud Kalade elus on 2010. aastal aga armastust küllaga. Sul on suurepärased väljavaated kohata kedagi erilist või näha oma suhet õide puhkemas tänu märgatavalt paremale rahaseisule. Võib öelda, et vahel teeb ka raha õnnelikuks, eriti siis, kui see hõlbustab igapäevaelu.