UK Domain analüüsis Forbesi TOP 250 miljardäride hulka kuuluvaid inimesi ja nende tähemärke ning selle edetabeli järgi on Kaalude tähemärgist 27 miljardäri (näiteks Walmarti pärija Alice Walton, Ameerika moedisainer Ralph Lauren ja Aldi asutaja tütar Beate Heister). Ja kui mõelda, kui paljud Kaalude tähemärgis sündinud inimestest on organiseeritud perfektsionistid, kelle suurimaks eesmärgiks elus on tasakaalukus, ei olegi see tulemus niivõrd üllatav.

Kõik teised aga ei pea kurvastama, sest näiteks Kalade tähemärk oli Kaaludel kannul, sest Forbesi listi kuulus 22 Kalade tähemärgist rikkurit (näiteks Delli asutaja Michael Dell, Nike'i kaasasutaja Phil Knight ja kuni 1999. aastani Estee Lauderi kosmeetikabrändi juhtinud Leonard Lauder).

Ka Elon Musk kuulub Forbesi miljardäride hulka ning tema tähemärk, Vähk, maanduski võrdselt Sõnni ja Lõviga edetabelis kolmandale kohale.

Tähemärke vaadates on kõige väiksem tõenäosus miljardärideks saada Amburitel ja Kaljukitsedel. Jah, isegi vaatamata sellele, et maailma kõige rikkam mees, Amazoni asutaja Jeff Bezos on Kaljukitse tähemärgist.

Allikas: The Sun