KALJUKITS

Sa oled tuli, mis põleb jää all. Esimesel pilgul tõukad sa teisi eemale oma näilise külmuse ja jahedusega. Sinu peamine puudus? Eemalolev olek ja jahedus teistega suheldes, mis ei kutsu sind tundma õppima.
Kaljukits usub alati, et ta on teine valik.

Ta võib hakata iseennast haletsema, otsides pidevalt uusi võimalusi, et õnnelikumaks saada.

Aga see, mis teda tõesti masendab, on see, et teised ei oska piisavalt hinnata tema pingutusi.

Ta unustab tihti, et teised teda aitavad ja tunneb pigem, et peab üksi kõigega hakkama saama.

Sa ei ole üksi. Ava end rohkem teistele inimestele ja ära ole nii külm ja kõrk teistega suheldes. Purusta see jää, mis sind ümbritseb ja kõik muutub paremaks.

VEEVALAJA

Veevalaja on väga iseseisev, talle meeldib inimestega suhelda ja rohkem aega koduseintest väljaspool veeta, see on oluline tema heaolule. Ent kui ta kellegagi kohtub, siis jääb ta pealiskaudseks. Ta ei kiindu nii kergesti ja üldiselt on kõik ta suhted üsna pealiskaudsed. Tema iseseisvus võib muutuda egoismiks, teda ei huvita teiste arvamus, kui ta otsuseid vastu võtab.

Ole teistega suheldes siiram ja põhjalikum, nii saad sa endale tõelisi sõpru.

KALAD

Kalad on nagu emotsionaalsed svammid, nad imavad endasse kõik teiste tunded ja tunnevad end pärast halvasti. Tema suurim puudus? Ta on liiga tundlik ja see võib ta maha murda.

Kaladega on kõik üks suur usalduse küsimus, mis iga hetk võib murduda ning paisata ta musta masendusse.

Kalad tahavad uskuda, et maailmas leidub veel häid inimesi, kes neile iialgi halba ei tee, aga kui asjad ei suju neile ootuspäraselt, siis varisevad nad ühe hooga kokku.

Aga õnneks on neil sitke vaim ja oskus oma probleeme lahendada. Isegi, kui nad teavad, et pole hea kaua mustas masenduses viibida, on neil vaja nutta üks suur peatäis ja siis eluga edasi minna.

Loomulikult armastavad kõik nende tundlikku südant aga parem oleks, kui nad õpiksid end paremini valitsema. Sest su tunded ei tohiks takistada sind mõtlemast ja tegutsemast, ega ju?

JÄÄR

Hea tulemärgina on Jäär vastu seina tormaja, aga kahjuks jookseb ta tihti vastu võõra inimese seina, ilma endale aru andmata, et see võib talle probleeme kaasa tuua. Ta on liiga kiire elus ja temaga pole nii lihtne sammu pidada.

Jäär kaotab kogu oma sära ja hiilguse, kui ta kaotab motivatsiooni, sest ta vajab väljakutseid selleks, et edasi liikuda.

Tal on eluliselt vajalik, et tal oleks eesmärk elus, kuhu suunas liikuda, kui ta jääb ühele ja samale kohale liiga kauaks, siis hakkab ta jonnima ja tegema seda, mida ta hiljem kahetseda võib.

See kehtib näiteks tema armuelus, karjääris, pereelus. Ta ei talu tunda, et teda tagasi hoitakse ja et keegi talle piire seab.

Jäärale oleks hea, kui ta enne mõtleks, kui tormaks.

SÕNN

Sõnn armastab oma väikest mugavust ja tahab end tunda kindlalt ja turvaliselt. Tema tahab jääda oma karjamaale ja sellepärast magab ta tihti nii mõnedki head võimalused maha. Tema suurem puudus? Ta on tihti väga aeglane... Aga kui ta kord hoos on, siis ei peata teda miski.

Sõnnil on samuti kalduvus kohe iseendasse tõmbuda, kui miski tema ootuste mööda ei lähe.

Ta laseb end tihti mõjutada erinevatest asjadest ja ta tahab kõiki probleeme ise lahendada.

Sõnniga tuleb varuda kannatlikkust.

Sõnn oskab sügavalt sisse hingata ja teha seda, mida ta armastab kogu oma südamega, aga tihti teeb ta seda kõike liiga aeglaselt.

KAKSIKUD

Kaksikud tahavad kõike teada saada ja tundma õppida, ent sooviga olla igal pool ei jõua nad lõpuks mitte kuskile.

Tema suurim puudus? Kergemeelsus ja hajevil olek. Ta mõtleb tuhandele asjale samal ajal ja võtab mitu asja korraga käsile, aga lõpule ei vii mitte ainsatki.

Kaksikud eelistavad muretut eluviisi ja kõik, mis teda selles takistada võib, on talle ebameeldiv.

Ta tahab olla vaba ja muretu.

Aga tihti võib selline eluviis viia selleni, et ta päris üksi jääb.

Sellepärast oleks hea, kui ta õpiks tegema ühte asja korraga ja mõtlema oma elus ka teiste peale.

VÄHK

Vähil on kalduvus liiga palju minevikku vaadata ja ohates endale öelda, et vanasti oli kõik parem. Peamine puudus? Ta on liiga melanhoolne ja ta võib kergesti depressiooni langeda.

Vähid on üsna oma eluga rahuolevad inimesed, ainult siis, kui mõni kergemeelne inimene nende teele satub, muutvad nad kurvaks.

Teiste kuritarvitamist Vähk ei talu ja ta põlgab kõiki inimesi, kes selleks suutelised on.

Vähk peab õppima eemalduma kõigist inimestest, kellega tutvus midagi ei väärt pole ja jätta alles ainult need, kes teda tõesti hindavad.

Ole rohkem positiivne ja näe klaasi pigem pooltäis, kui pooltühjana. Muidu ajad sa ise oma lähedased endast eemale oma pideva melanhooliaga. Naerata!

LÕVI

Sellel kuninglikul loomal on probleeme oma ülisuure ego, aususe ja uhkusega, mille järel tuleb kõik ülejäänu. Tema peamine puudus? Tema hiigelsuur uhkus, mis tihti teisi ärritab.

Lõvil on kalduvus olla pidevalt oma eesmärgi otsingul, eriti kui nad pole leidud oma elu mõtet ja hakkab sellepärast liiga palju analüüsima elu ja olu.

Selletõttu on Lõvil jääda aktiivseks ja teha seda, mis teda motiveerib.

Juba see, kui ta pühendab end kogu oma hingega sellesse, mis teda köidab, annab talle kõik võimalused, et edu saavutada.

Lõvil on vaja, et kõik säraks ja hiilgaks, ent ta peaks õppima hindama lihtsaid asju ja mitte end süstemaatiliselt esile tõstma. Sest ta uhkus võib talle end ühel heal päeval kätte maksta.

NEITSI

Neitsi on suur muretseja, ta kardab, et kõik läheb valesti, et ta pole piisavalt hea jne. Lisaks sellele on see tähemärk väga kriitiline, seega on ta harva millegagi rahul. Tema peamine puudus? Ta kardab liiga palju, sellepärast ei näe ta tihti häid võimalusi, mida elu talle ette toob.

Ta tapab ennast tööga ja armastab, kui töö saab korralikult ja hästi tehtud.

Aga see tähendab ka, et kui midagi valesti läheb ja ei õnnestu, tunneb ta end selles süüdi ja see jätab temasse unustamatu jälje.

Kui sa oled Neitsi, siis ära ole enda ega teiste vastu liiga nõudlik. Usalda end rohkem ja ära mõtle koguaeg halvemale.

KAALUD

Kaalud on võimetud otsuseid vastu võtma, vähemalt on see nende jaoks liiga raske ettevõte. Ta otsib alati parimat lahendust, suutmata iialgi otsustada. Tema peamine puudus? Ta kõhkleb liiga palju ja see hävitab ta, rääkimata sellest, et selline suhtumine ärritab kõiki tema lähedasi.

Kaaludel on anne leida uusi asju ja võimalusi, nendega mõnda aega tegeleda ja siis leida uus ja põnevam tegevus endale.

See aga jätab temasse tunde, nagu ei hindaks ta tegelikult tõeliselt mitte midagi ega kedagi - see võib tekitada temas suuri probleeme.

Sellepärast on oluline, et uute asjade leidmisel keskendub ta kogu oma tähelepanuga sellele.

Iga kord aga, kui ta tunneb, et ei saa hakkama ja tahab alla anda, peaks ta endale aru andma, et selline teguviis ei vii kuskile. Kui ta vastu peab ja tugev on, näeb ta, kui hästi ta olukorda lahendada suudab.

Hakka väikestest otsustest peale, aga otsusta! Tee oma valik ja ära astu tagasi.

SKORPION

Skorpion on väga keerulise hingeeluga, kes ei leia peaaegu kunagi sisemist rahu. Tema peamine puudus? Tema keeruline isiksus, mille pärast teda raske mõista on ja mis teda ennast ka piinab.

Skorpionitel on halb komme kopeerida oma sõprade pealt. See võib neile kaasa tuua suuri probleeme.

Sest on väga ohtlik teha nagu teised, eriti kui asi puudutab halbu sõltuvusi, nagu kerged elukombed ja halvad harjumused.

Tee iseenda ja teistega rahu ja ära kruti pidevalt oma närve üles. Ära muuda asju veelgi raskemaks, kui nad seda on ja kõik läheb hästi.

AMBUR

Pendeldades pidevalt instinktide ja loogika vahel, on ta mõjutatud mõlemalt poolt korraga. Tema peamine puudus? Pidevad muutused käitumises, mis võivad ta lähedastele ärritavalt mõjuda.

Ambur on kurb, kui tal midagi teha ei ole.

Kui sa arvad, et elu sulle kandikul kõik kätte toob, siis eksid sa rängalt ja võidki ootama jääda.

Leia midagi, mis sind köidab, midagi, mis su südame rõõmsaks teeb.

Kombineeri oma instinktid ja loogika omavahel, see on täiesti võimalik ja lõpeta see pidev pendeldamine. Ja sa suudad imesid korda luua, küll sa näed!

Allikas: Kodused LOod