Ta on võluv, sarmikas, õrn ja väga naiselik.

Võimatu on mitte teda armastada.

Tema armastus on salapärane, tema ilu võlub nõiduslikult. Ta on viimasest, kaheteistkümnendast tähemärgist, teda juhib Neptuun, kes annab talle palju naiselikku energiat. Ta on KALADE tähtkujust.

Tema armastus on joovastav ja sügav. Isegi, kui te lähete lahku, ei unusta sa teda kunagi ja mõtled talle tihti. Ta on paindliku meelega ja läheb alati vooluga kaasa. Kui ta vaatab su silma, tunned sa kuidas ta su hingepõhja näeb ja sinust kõike teab, enne kui sa midagi ütled.

Ta on väga tark.

Ta mõistab sind paremini, kui keegi teine. Sa ei pea selgitama, ta armastab sind sellisena nagu sa oled. Sa ju ei saa ilma temata, ega ju?

Ta on võrgutaja.

Ta räägib vähem ja teeb rohkem. Talle meeldivad mehed, kes on sisemiselt tugevad. Temas on midagi teistsugust, ta oskab teha väikeseid ja lihtsaid asju nii, et see ajab mehed hulluks nagu näiteks libistada sõrmedega läbi juuste või puudutada oma kallimat sõrmeotstega. Oma südames otsib ta tõelist armastust, aga kuni ta seda leidnud pole, võib ta veeta meeldivat aega ka lühikeste rmantiliste suhetega.

Ta ei lase sul igavust tunda ja rutiini teie suhtesse tekkida.

Materiaalsetel asjadel pole tema jaoks mingitki tähtsust.

Tema jaoks on inimsuhted ja väikesed rõõmud, mida elu pakkuda võib, palju tähtsamad, kui raha ja kõik muu materiaalne.

Ta on naine, kelle hing on alati romantiline ja kes igavesti usub tõelisesse armastusse.

Kalad, kas tundsite end ära?