On neli tähemärki, kes on väga innukad ja püüdlikud, kuid oma töökuse tõttu on neil ka oht kiiresti läbi põleda. Kes nad on?

JÄÄR

Jäära tähtkujust inimesel ei möödu päevagi, mil ta ei üritaks ennast tõestada. Miski ei motiveeri teda rohkem kui pidev soov võita. Vahet pole, kas tegemist on sõpradevahelise sõbraliku kaardimänguga või mõne tööalase projektiga. Jäär tunneb, et ta peab võitma ja sellise suhtumise tõttu ei tee ta endale hinnaalandust, mistõttu ootab teda ühel hetkel ees ränk läbipõlemine.

NEITSI

Neitsi tunneb, et peab alati olema asjalik ja produktiivne, sest muidu tekib tal mõte, et ta ei ole teinud piisavalt ning see muserdab teda kohutavalt. Tal on alati olemas nimekiri asjadest, mida ta peab tegema ja tal on keeruline ennast vabaks lasta ning puhata. Ühel hetkel maksab see talle kätte ja ta avastab, et peab pikaks ajaks aja maha võtma.

KALJUKITS

Tal on suured unistused, mille poole ta püüdleb ja ta ei ole nõus vähem tegema ning aeglasemalt oma eesmärkide poole püüdlema, sest ta tahab kõike kohe saada. Kui see ei õnnestu, matab ta oma emotsioonid ja väsimuse maha ning surub aina edasi. Ilmselgelt ei mõju see vaimsele tervisele hästi ja viimaks peab temagi puhkuse võtma.

VEEVALAJA

Veevalaja soovib piltlikult öeldes teha revolutsiooni, ehk kui tema peas on idee, ei lõpeta ta enne, kui on selle idee tervenisti teoks teinud. Kui vaja, rikub ta selle jaoks reegleid ja inimsuhteid, sest mitte miski ei ole tema jaoks olulisem kui soovitu saavutamine.

Allikas: elite daily