***LÕVI

Nädala esimene osa soosib jätkuvalt kõike kodu, pere ja majapidamisega seotud asju. Koduga (või oma sisemise maailmaga) seonduvale peaks nüüd olema võimalik anda mingi laiem mõõde, uus lisaväärtus. Nädal tervikuna on soodne liikuva eluviisi harrastajatele. Lühemad reisid, külaskäigud, juhuslikud kohtumised — kõik see võib olla seotud huvitavate ja inspireerivate arengutega. Nädal soosib pigem sõprust, mitte eriti romantikat.

***NEITSI

Sarnaselt eelmisele nädalale, soosib ka uus nädal intellektuaalset tegevust, uusi ideid ja mõtteid. Kui omad selleks kalduvust, võib sinus ellu ärgata uinunud poeet või kirjanik — võid oma sõnakasutuses olla väga fantaasiaküllane ja kujundlik. Seevastu äri- ja rahaasjades tasuks olla eriti tähelepanelik, kuna asjad ei pruugi alguses paista sellised, nagu esmalt tunduvad. Eriti nädala esimeses pooles oleks mõistlik keerukat tehnikat ja ka kalleid riideid-ehteid mitte soetada.

***KAALUD

Kaaludes liikuva Veenuse vastasseis üllatuste ja ootamatuste sümboli Uraaniga võib nädala sinu jaoks üsna tormiliseks muuta. Eelkõige just seltskonnaelu ja suhete tasandil võib eriti nädala teine pool luua olukordi, mida sul on raske ette näha. Kuid mis võivad positiivsel juhul olla põnevad ja inspireerivad. Sinu mõju inimestele on sellel nädalal tugev — sinu individuaalsus ja kordumatus joonistuvad selgemini välja. Seega ole aktiivne ja väljenda teistele enda tegelikke soove ja vajadusi.

***SKORPION

Nädala esimeses pooles oled jätkuvalt Skorpionis asuva Päikese ja Jupiteri ühenduse mõju all. Seega peaksid endiselt kasutama ära kõik tekkivad võimalused ja pakkumised ning seda soodsat aega mitte maha magama. Veenuse asend on aga selline, mis võib olla seotud kas ebatavalise või arusaamatu/keerulise suhte või kohtumisega. Saladused ja varjatus võivad suhte/kohtumisega kuidagi seotud olla. Ole avameelne ja nõua seda ka oma partneritelt!