KAKSIKUD

Sinu sõprus- ja armusuhted saavad sisse uue hoo ja detsember on sinu jaoks mitmes mõttes vägagi seikluslik. Algab täiesti uus aeg, kus enamikke sinu ettevõtmisi saadab õnn. Sa tunned rõõmu ka kõige väiksematest asjadest ja see aitab sul säilitada positiivset meeleolu. Kui sa oled vallaline Kaksik, leiad sa endale kellegi, kellega koos nautida jõulurõõmu ja kes paneb sinu südame kiiremini põksuma.

LÕVI

Sa naudid jõule ja detsembrit täiel rinnal ning oled tõeliselt õnnelik igas oma ettevõtmises, olgu see siis seotud sinu tööelu, sõprade või perekonnaga. Kui oled pikemalt mõelnud, et tahaksid ise midagi luua, siis nüüd on selleks täpselt õige aeg. Lase inspiratsioonil lennata ja sa kindlasti üllatud, milleks kõigeks sa võimeline oled. Sinu süda ja mõistus on omavahel täiuslikus kooskõlas ja sa leiad enda ümber inimesi, kes on sama motiveeritud nagu sina.

AMBUR

Palju õnne, Ambur! Sinu sünnipäevakuu läheb iga päevaga aina paremaks ja sind ootavad ees erinevad üllatused ja seiklused inimeste poolt, keda sa ei ole kaua aega näinud, aga kellega uuesti kohtumine teeb sind väga rõõmsaks. Sul on väga õige suhtumine kõigesse, mis sind ümbritseb. Tööl teed sa aina paremaid tulemusi ja ka see rõõmustab sind. Sinu tulevik on helge ja detsember on alles kõige algus.

Allikas: elite daily

Jaga
Kommentaarid