Nii vähemalt väidab astroloog Petra du Preez oma raamatus “Astrodisiacs: Sexy Star Signs”, mis pakub seksinõu tähtedelt.

Meil kõigil ei pruugi olla seksielu, aga me peame endale tunnistama, et meile meeldib selle peale mõelda, seega kui see raamat maandus mu kolleegi lauale, sai kogu büroo peatäie naerda ning me otsustasime Du Preezi teooriat praktikas proovida.

Seksitsitaat: “Seks on üks üheksast ümbersünni põhjusest… Ülejäänud kaheksa ei ole olulised.“ — Henry Miller

Sodiaagimärgi järgi metsik ja taltsutamatu.

Üks meie toimetajatest tunnistas, et on tüüpiline Skorpion, “sodiaagisüsteemi metsik ja taltsutamatu loom”, kuulutas ta uhkelt. Du Preez on temaga sama meelt.
“Tunnistagem endale,” kirjutab ta sissejuhatuses Skorpioni iseloomustusele, “nende reputatsioon kirglike armastajatena peab millelgi põhinema. Neil on tohutu seksapiil ning neil ei tohiks olla probleeme kaaslase leidmisega. Partnerile oma emotsioonidest rääkimine on aga hoopis teine asi.”
“Otse kümnesse,” tunnistas meie Skorpionist katsejänes õnnelikult.

Naissoost Skorpion on “tõmmu ja mõistatuslik ning temas on kehastunud kõik need pahed, mille eest ema sind hoiatas“ — meie Skorpion võttis seda kui komplimeti.
Soovitatud seksikad riided olid “midagi nahkset… seksikas väike piits?”
Meie Skorpioni pastis sidumismängude idee köitvat, aga me ei teadnud, kuidas suhtuda nõuandesse piserdada parfüümi bikiinipiirkonda.

Seksitsitaat: “Hoia üks mees mustadeks päevadeks … ja teine juhuks, kui päevad ei ole mustad.“ — Mae West

Veevalaja tähtkujus sündinud mees ei suhtunud teda puudutavatesse soovitustesse sugugi samaväärse entusiasmiga.
“Neile meeldib alustada suhteid sõprusena. Tunded hirmutavad neid ning omada semu, kellega rääkida, sobib neile palju paremini.
Kuna nad on äärmiselt vabadustarmastavad inimesed, võivad nad jätta mulje, nagu ei hooliks nad teistest, mis on tõest väga kaugel.”
Ta tunnistas, et sõprusesse puutuv osa peab teatud määral paika, aga tundeid puudutav on täielik jama ning et ta kindlasti ei jäta endast muljet, et ta ei hooli teistest inimestest.
Kui aga asi jõudis seksinõuanneteni, siis leidis ta, et Du Preez pani puusse, eriti mis puudutab seda, et talle meeldiks armastada ainsaks kehakatteks lillevanik pahkluu ümber või et peenike jalakett võiks talle sobida.

Ka meie naissoost Veevalaja ei olnud oma kirjeldusega rahul. Ta ei suhtunud kuigi rahuololevalt väitesse, et ta distantseerib end, ka ei meeldinud talle soovitus kanda võrksukki või joonega sukki ja ta eitas ägedalt, et ta unistab rühmaseksist ning et teda erutab, kui ta sõbrannad ta kallimale viinamarju suhu pistavad.

Parandamatud romantikud

Seksitsitaat: “Ta oli nagu lihast ja luust DKNY kleit: sa tead, et see ei ole sinu stiil, aga kuna ta on olemas, proovid sa seda ikkagi.“ — Carrie “Seks ja linn”

Selgub, et meil oli kaks Kaalude tähtkujus sündinud naist, keda küsitleda. Neist üks (“sajaprotsendiline parandamatu romantik”) leidis, et raamatus kirjutatu peab täielikult paika.
“Nad elavad armastuse nimel ning armastus on nende elus sageli kõige hinnalisem asi. Neile meeldib, kui neid taga aetakse, ja isegi aastaid kestnud püsisuhtes meeldib neile poputada kallimat küünlavalgusõhtute, romantilise muusika ja kingitustega, mille ostmiseks ei olnud mingit erilist põhjust.”

Aga oma abikaasat ta tüüpiliseks Kaljukitseks küll ei pea. “Asjalik Kaljukits tahab kutsuda nõukogu koosoleku kokku iga kord, kui sa krediitkaardiga liiga palju raha kulutad,“oli Du Preezi hinnang.

Teine naine tunnistas, et Kaalude kirjeldus vastas vaid 40-protsendiliselt tõele, aga informatsioon tema kallima — Neitsi — kohta oli värinaidtekitavalt täpne.
“Neitsi võib ju teie sahtleid koristada, aga kanda riideid, mis on valmistatud sellisest orgaaniliselt kasvatatud ainest nagu kanep ja juua kofeiinivaba kohvi?”

Jane’i otsiv Tarzan Meie kontori ainus Jäärast mees ei olnud kuigi abivalmis.
“Kui see mees on teist huvitatud, saate te sellest teada esimesel kohtumisel. Ta võib olla veidi naiivne, aga ei ole iial uje. Talle meeldib tunda, et ta on võitmas teie südant, hoidke teda endast kerges kauguses ja ta adrenaliin voolab…”

Seksitsitaat: “Armastus on keemia. Seks on füüsika.“ — Albert Einstein

“OK, osa sellest on tõsi,” tunnistas ta mornilt.
Aga milline osa?
“Seda ma teile ei ütle!” Erandi tegi ta end džunglis maksma panevale Tarzanile, naerdes, et kuna ta on olnud rannas seksuaalvahekorras, peab see väide paika. Samas naeris ta põlglikult väite peale, et keegi punases sportautos võib ta ära võrgutada.

Amburi tähtkujus sündinud naine tunnistas, et tema kolm magamistoa reeglit on väga lihtsad. “Äärmiselt vastupidav madrats, mis sobiks ka batuudiks. Stripp-pokker voodis. Mu sohva ongi mu voodi — seda ei ole vaja spetsiaalselt üles teha!”