JÄÄR

Jäär saab kohe aru, kui suhtel on kriips peal ning tunneb ahvatust järjekordse suure tüli ajal asjad kokku pakkida ja olukorrale lõpp teha. Selline plahvatus võib hiljem kurvalt kätte maksta. Hinga sügavalt sisse ja välja, võta päevake-paar mõtlemiseks ja kui siis ka veel oled kindel, et suhtega on finito, lõpeta see rahulikult ja viisakalt.

SÕNN

Võtad asja rahulikult ja tahad kõik hästi põhjalikult läbi mõelda. Kiirustamine ei tule kõne allagi. Kui oled otsusele jõudnud, teavitad viisakalt oma partnerit, et suhe on läbi ja oled täiesti nõus sellega, et pole paremat viisi lahkumineku kinnitamiseks kui lõpuseks.

KAKSIKUD

Sul on kaks valikut, sest sinu kehas on justkui kaks inimest. Üks tahaks näost näkku kohtuda ja asja viisakalt ära lõpetada, teine aga tunneb, et see oleks liiga dramaatiline ning valib tänapäevase tee ehk sõnumi või telefonikõne. Igal juhul pead saama kõik välja öelda, mis mõttes on, ja siis ei taha sa sellest teemast rohkem midagi teada.

VÄHK

Hoiad suhtest sõrgadega kinni ka veel siis, kui ise juba tead, et see enam ammu ei tööta. Aga lahti laskmine on valus. Pead saama välja öelda, et sina tegid selle suhte heaks kõik endast oleneva, aga kuna sa ei saanud vastu seda, mida lootsid, on aeg lahku minna. Peaksid selle vestluse sättima pigem avalikku ruumi, kus sa ei saa lohutamatult nutma puhkeda.

LÕVI

Sa tead, mis sulle ei meeldi, ning annad sellest valjuhäälselt ka partnerile teada. Kipud kõiges teisi süüdistama ja oma vigu mitte tunnistama. Lahku minnes ei tohiks sa eksile kõiki tema puudusi ette lugeda, vaid peaksid rahulikult selgitama, miks suhe sinu jaoks ei tööta ja soovima talle edu edaspidiseks.

NEITSI

Kaalud iga sammu suure hoolega läbi, nii ka oma suhte ja lahkumineku. Sa tead, et sina tahad üht, aga partner hoopis teist ja koos ei suuda te õnne leida. Tunnistage endale, et proovisite ja saite teada, et see kooslus ei toimi. Tunned end paremini, kui oled oma peas välja mõeldud analüüsi saanud talle ette kanda.

KAALUD

Sina tahad olla kõige parem inimene maailmas ega soovi kellelegi halba ega haiget teha. Seetõttu ei tule sul ka lahkuminekud kõige paremini välja, sest ajad nii palju häma, et kaaslane ei saa üldse arugi, mida sa öelda tahad. Jää ikka endale kindlaks ja mõtle nii, et parem õudne lpp kui lõputu õudus ning lõpeta suhe kindlalt ja konkreetselt.

SKoRPION

Kättemaksuhimu iseloomustab sind kõige paremini. Kui sulle on liiga tehtud, sinu ootusi petetud või sind alt veetud, ei saa sa muidugi kui pead plaanima võimsa kättemaksu, enne su süda rahu ei saa. See ei ole muidugi eriti hea mõte. Käitu ikka nagu täiskasvanu ning räägi partneriga selgeks, mis põhjustas probleeme ja miks neid lahendatud ei saanud. Ja lahkuminekuseksist sa ilmselt ära ei ütle.

AMBUR

Sina väldid igasuguseid konflikte ja lahkuminekuid nagu tuld. Pigem jooksed uksest välja kui tunnistad tõde ja sellega tegelema asud. Sellega sa midagi ei saavuta ja probleem iseeneesest ära ei kao, nii et võta see üks kord ennast kokku ja tunnista kaaslasele üles, et olukord ei rahulda sind ning sa vajad enamat, kui tema suudab sulle pakkuda. Ja kui sa selle oled välja öelnud, on sul luba põgeneda.

KALJUKITS

Tahad olla 100% veendunud, et sa ei kahetse oma otsust, seetõttu kaalud iga nüansi tuhat korda läbi enne kui lõpuks julguse kokku võtad. Sa ei armasta draamasid ja kardad, et lahkuminekuvestlus tuleb liialt emotsionaalne. Kirjuta oma kõne kasvõi paberile valmis ja loe see ärikohtumist meenutava lõunasöögi ajal partnerile ette. Loodetavasti väldid nii suuremat kisa ja pisaraid.

VEEVALAJA

Sina soovid kõigiga hea sõber olla, ka oma partneriga, kellest saab kohe su eks. Tõenäoliselt see sul ka õnnestub, sest oled lihtsalt nii tore inimene. Aga tee kindlaks, et su partner ikka saab aru, mida sa sõpruse all silmas pead, eks. SAmuti pead enda vastu aus olema ja mitte partneri tunnetega mängima hakkama — kui on läbi, on läbi ja ei tohi talle enam asjatut lootust anda.

KALAD

Sul võtab aega, et aru saada, kas sa ikka tõesti tahad suhet lõpetada. Aa kui oled otsusele jõudnud, on see lõplik. Oluline on, et saaksid kõik hingelt ära rääkida ja see võib aega võtta, nii et pigem vali vestluseks elutoa diivan kui mõni avalik koht. Kuna otsustamine ja oma tunnetes selgusele jõudmine ei ole sinu tugevaimad küljed, on sedagi väga okei partnerile tunnistada, peaasi, et saad ära rääkida, mis sind vaevab.