***LÕVI

Uuel nädalal hoovab sinusse uut infot ja uusi ideid — sinus on justkui mingi sisemine vastuvõtja, mis häälestub õigele kanalile just siis, kui seda vajad. Võimalik, et puutud kokku sellise materjaliga, mis paneb su senise maailmavaate proovile või pöörab mõne su arusaamise pea peale. Kui oled parajasti kuskil täiendõppel või koolitusel, võib selles liinis pingeid ja konflikte ette tulla. Välismaa ja reisimisega seonduv võib samuti pingeid kaasa tuua.

***NEITSI

Tugevalt pingestatud Päikese asend langeb Neitsi jaoks muutuste ja teisenemiste, aga ka jagatud varade ja vahendite sektorisse (Jäär). Seega on päevakorral kas muutused, asjade-esemete rikkiminek või ebapiisav funktsioneerimine — või tekivad probleemid näiteks seoses laenudega. Ka tunduvad paljud asjad ja olukorrad olevat kuidagi salapärased ja tähenduslikud. Kuid aeg on soodne suuremate muudatuste tegemiseks.

***KAALUD

Kaaludes asuv Jupiteri asend on selline, mis muudab paljud asjad ja ettevõtmised sinu jaoks laialivalguvaks ja killustatuks. Su kaalukausid on nüüd eriti tundlikud ja kipuvad iga väiksemagi tuuletõmbe peale kohe tasakaalust välja minema. Sul võib olla korraga palju asju käsil, mistõttu sa ei suuda kuidagi ära otsustada, mida võtta ja mida jätta. Pead nüüd püüdlema suurema konkreetsuse ja otsustavuse poole — seda eelkõige suhete tasandil.

***SKORPION

Põhiline on töö ja tervise teema. Just siin ajad kõik väga keeruliseks ja segaseks. Vaatad lihtsatest ja selgetest asjadest lihtsalt mööda ning selleasemel lood neist enda jaoks väga keerulisi mõttekäike. Kipud kõikjal nägema märke ja endeid ning teed neist ennatlikke või täiesti valesid järeldusi. Kuigi märgid meie ümber on tõesti olemas, ei maksa nende otsimise ja tõlgendamisega liiale minna.