***LÕVI
Info, kommunikatsiooni ja erinevate mõttekildudega seonduv võib jätkuvalt kaasa tuua ootamatusi või panna sind mingis uues suunas kiirustades tegutsema. Aga just kiirustamist ja hooletust peaksid nüüd vältima. Lõvi valitseja Päikese pingeseis illusoorse ja uduse Neptuuniga võib tähendada seda, et sul ei pruugi olla piisavalt selget ülevaadet sellest, millega hetkel tegeled. Võid komistada mingite virvatulukeste otsa, mida hakkad taga ajama. Tee vahet ettekujutustel ja reaalsusel!

***NEITSI
Neitsi valitseja Merkuuri ühendus aeglase, pidurdava ja raamidesse suruva Saturniga võib nädala muuta sinu jaoks erinevate takistuste ja viivituste kadalipuks. Kindlasti peaksid varuma kõvasti aega ja kannatust, sest paljud asjad ja ettevõtmised võivad võtta tavalisest kauem aega. Aga kasuta seda mõju selleks, et vajalikku teemasse või valdkonda tõsiselt süveneda või lihvida ja täiustada neid asju, kus esineb veel puudusi. Raha- ja äriasjad on endiselt ebasoodsas ja muutlikus faasis.

***KAALUD
Kaaludes liikuv Marss moodustab vastasseisu ettearvamatu ja provokatiivse Uraaniga. Niisiis ole valmis selleks, et keegi võib sinu suhtes teha mõne ootamatu ja äkilise sammu. Pead ehk kiiresti reageerima, kuid seejuures peaksid vältima ülereageerimist. Samas võib mõni suhe või kohtumine kaasa tuua lihtsalt üllatusi või tavatuid arenguid. Näiteks võib keegi anda su tegevusele täiesti uue suuna või sind tohutult inspireerida. Reedel, laupäeval ja pühapäeval erilist ettevaatust nii liikluses kui ka ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!

***SKORPION
Sellel nädalal peaksid olema eriti hoolikas ja tähelepanelik avalikes kohtades, kuna valitseb kõrgendatud tõenäosus asjade kaotamisele ja ka vargustele. Teisel tasandil võib sulle probleeme põhjustada kõik see, mis on kuidagi seotud saladuste, varjatud-peidetud asjade ja ebasiirusega. Keegi võib sinu vastu salaja tegutseda või mingeid intriige punuda. Ka sul endal võib tekkida kiusatus oma tõelist tegevust varjata või maskeerida mingite teiste tegevustega.