***LÕVI

Laupäevane Päikese ja Saturni kvadraat vajutab pitseri tervele nädalale. Seega võid kokku puutuda olukordadega, kus pead alluma kellegi nõudmistele või ilmnevad mingid muud piiravad asjaolud. Praegu on kõige olulisem see, et sa end ei killustaks, vaid keskenduksid vaid kõige olulisemale. Mida kergemini tahad läbi ajada, seda suuremaid takistusi kohtad. Kui aga tahad tõsist tööd teha, annab aspekt sulle oma õnnistuse.

***NEITSI

Sellel nädalal tuleb tegeleda asjade ja olukordadega, mis on kas lõppemas või mis on seotud kas saladuste, puuduliku informatsiooni või millegi varjamisega. Võimalik, et just enne finišit raugeb mingi ettevõtmise jõud ja sa pead kõvasti pingutama, et asi lõplikult seisma ei jääks. Paljud detailid ja pisiasjad võivad sulle peavalu valmistada — aga eelkõige just selle tõttu, et sa ise tähtsustad neid liiga palju. Võta asju vabamalt!

***KAALUD

Veenuse ja Uraani kolmapäevane trigoon muudab terve nädala sinu jaoks igati mõnusaks ja nauditavaks — eriti juhul, kui oled puhkusel, saad rohkem erinevatel üritustel käia ning ka kallimaga koos aega veeta. Kui oled tööl, siis loob see aspekt meeldivaid ja kasulikke võimalusi seoses igasuguse meeskonnatööga. Sinu ja mingi grupi vahel on palju elevust ja loomingulist energiat. Romantilises plaanis on kerge leida vaheldust rutiini vastu.

***SKORPION

Sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis mõjuvad korraga kaks risti vastupidise mõjuga aspekti — Päikese kvadraat Saturniga ning Veenuse trigoon Uraaniga. Esimene neist nõuab sinult täit vastutusvõimet ning keskendumist vaid kõige olulisemale. Võimalikud on mitmesugused viivitused ja takistused. Teine aspekt aga võib tuua ootamatuid võimalusi ja pakkumisi ning vaheldust-põnevust.