***LÕVI

Kui sul on mingeid saladusi, mida tahad teiste eest varjata, siis ole eriti ettevaatlik. Võid end kogemata kergesti reeta — kas lipsab vale sõna üle huulte või reedad end lihtlabase kehakeelega. Teisel tasandil võid ka endale valetada — eitades oma tegelikke probleeme. Seega püüdle aususe, avameelsuse ja otsekohesuse poole kõikidel tasanditel. Päikese-Uraani kvadraat manitseb erilisele ettevaatusele liikluses!

***NEITSI

Merkuuri ja Saturni trigoon peaks sulle tooma sisemise rahu ja stabiilsuse tunde. Kuigi nädala üldmõjud on äärmiselt rahutud ja äkilised, peaksid sa suutma end sellest kõigest välja lülitada. Aeg soosib omaette olemist, vaikust ja rahu, meditatiivse seisundi saavutamist. Kui aga pead näiteks meeskonnatööd tegema, siis võivad sinu ja teiste vahel ootamatud pinged lahvatada. Ka suhted ühiskondlikul pinnal võivad olla keerulised.

***KAALUD

Suures osas kehtib edasi kõik see, mis kirjas ka eelmise nädala kohta. Kui oled parajasti seotud mingite oluliste asjade ajamisega, siis võib stress vägagi suureks paisuda. Konkurendid ja oponendid võivad sind millegagi üllatada või sind kuidagi provotseerida. Samas on aeg soodne selleks, et midagi olulist muuta, murda välja seisakust ja stagnatsioonist. Armuasjade liinis hoia selget ja ausat joont, ära aja suhet liiga keeruliseks!

***SKORPION

Nädal soosib kõike uut ja eksootilist, kuid sellega seoses on ka pinged kerged tekkima. Välismaa ja reisimisega seonduv võib kaasa tuua üllatusi või ootamatusi. Näiteks võib alanud reis kujuneda sõiduks Ameerika Mägedel, kus tõusud ja langused vahelduvad pöörase kiirusega. Nädal ei sobi juriidiliseks asjaajamiseks ega kohtuprotsessideks. Küll aga võiksid vaimses plaanis ette võtta midagi tavatut — uurida mingit täiesti uut valdkonda.