*LÕVI

Kuigi nädalas on rohkem puhke- kui tööpäevi, võid olla üsna asjalikul ja tõsisel lainel. Sul võib olla raskusi lõõgastumisega, kuna kipud juba ette muretsema paljude asjade pärast, mis ei pruugi üldse sinust sõltuda. Lõvi valitseja Päikese ühendus range ja distsiplineeriva Saturniga muudab sind eriti nädala esimeses pooles ülemäära kaineks ja asjalikuks. Kui see sind ennast häirima hakkab, võid langeda teise äärmusse — pidutsemisega liiale minna.

***NEITSI

Aasta lõpp peaks sinu jaoks mööduma meeldivalt ja seltskondlikult. Võid olla üsna mängulises ja eksperimenteerivas meeleolus, mistõttu sa ei saa kurta kaaslaste vähesuse üle. Sinu jaoks on aasta viimase nädala võnked kõige soodsamad. Nii seltskondlikus kui romantilises plaanis võib erutavaid arenguid ette tulla, samuti võib su olla tavalisest enam juhuslikku õnne ja vedamist. Liikluses võid liigset kannatamatust või isegi mõningast süüdimatust üles näidata.

***KAALUD

2017 aasta viimasel nädalal on fookus pere- ja lähisuhetel. Samas võib selles liinis ette tulla ka liigset tõsidust ja muretsemist. Usalduse ja avameelsuse küsimus on siin kõige olulisem, paraku võid nii ise kui ka mõni su pereliige olla kinnine ja omaette hoidev. Seega püüa teadlikult hoida avameelset ja siirast õhustikku. Kui see õnnestub, siis kingib pühadenädal sulle palju ilusaid hetki. Ka aastavahetus oleks mõistlik veeta pere ringis või väiksemas seltskonnas.

***SKORPION

Sind peaks mõjutama juba lähenev Marsi-Jupiteri ühendus Skorpionis (täpne seis 7. jaanuaril). See aspekt peaks sulle andma totaalse energialaksu — või väljendub see selles, et teed suuri plaane ja püüad oma soovid ja tahtmised kiiresti teoks teha. Kuna sinus tugevnevad Ego energiad, siis võid kergesti teistega vastuollu sattuda. Konkreetselt see nädal soosib lühemaid reise, külaskäike, juhuslikke kohtumisi, vestlusi ja kirjavahetust. Sul on palju erinevaid ideid või siis tegeled mitme asjaga korraga.