***LÕVI
Teisipäeval ja kolmapäeval peaksid Päikese-Pluuto kvinkunksi tõttu olema ettevaatlik nii liikluses kui ma mujal, kus võib „pauk“ käia. Nädal tervikuna nõuab sinu käest vastutustundlikku käitumist eelkõige sotsiaalses-ühiskondlikus liinis. Lõvis olev Lilit teeb kvadraadi Veenusega, mis asub Lõvi „ühiskondliku väljundi“ sektoris (ehk siis Sõnnis). Seega võib keegi sind võltskomplimentidega üle ujutada ja meelitada astuma sammu, mida sa hiljem kahetsed.

***NEITSI
Algaval nädalal tuleks sul vältida sogast vett, hämamist, hädaldavaid inimesi. Su alateadvuse värav on sellel nädalal erilisel viisil avatud ja sealt ei maksa kõike sisse lasta. Pead oskama end kaitsta võõra negatiivse mõju eest. Halval juhul võib tulla tegemist intriigide ja kuulujuttudega, ka varguste ja asjade kadumisega. Teine võimalus on, et langed pessimismi ja hakkad igas põõsas tonti nägema. Samuti on oht langeda mõne kinnisidee või sundmõtte mõju alla, mis hakkab sind kummitama.

***KAALUD
Veenuse ja Liliti kvadraat toob välja sinu eripära ja individuaalsuse — seda nii positiivses kui ka negatiivses tähenduses. Nii sinu voorused kui ka sinu puudused joonistuvad nüüd selgemini välja ning hakkavad teistele rohkem silma. Sa oled kas „must lammas“ või sädelev kuninganna — kõik sõltub sellest, milline on su hetkeolukord ja millise oma elu verstaposti juures sa parajasti seisad. Samas saab Kaaludes liikuv Marss taaskord üsna täpseid pingeaspekte nii Pluutolt kui Uraanilt — ole äärmiselt ettevaatlik nii liikluses kui mujal potentsiaalselt ohtlikes olukordades!

***SKORPION
Kätte võib olla jõudnud sotsiaalsete väljakutsete aeg, mil su oskused ja võimed proovile pannakse. Kui oled olnud tasemel, siis nüüd võid saada tunnustuse ja kiituse osaliseks. Kui aga oled seanahka vedanud, tabab sind sotsiaalne kriitika. Teine võimalus on see, et pead lihtsalt käigu pealt oma plaane muutma või leidma mingi teise mooduse oma plaanide realiseerimiseks. Vajalik on olla piisavalt paindlik ja kohanemisvõimeline — siis ei jää ka edu tulemata. Kui aga oled kinni kõiges vanas ja konservatiivses, sunnitakse sind ajaga kaasas käima ja muutuma.