***LÕVI
Aasta 2018 esimene nädal soosib suuremaid koduseid töid ja ümberkorraldusi. Psühholoogilises plaanis on aeg soodne vundamendi kindlustamiseks — nüüd on võimalik tugevdada seda, millele sa toetud ja mis annab sulle stabiilsuse- ja kindlustunde. Võid leida kindlust ja tuge asjadest, mis sulle seda ennem pole pakkunud. Avastad uusi võimalusi oma sisemise mina tugevdamiseks. Teisel tasandil võib nädal kokku viia isiklikud ja töised momendid.

***NEITSI
Nädal soosib tegevusi, mis on korraga nii intellektuaalsed kui ka mängulised. Või siis tulevad sulle pähe sellised mõtted, mis hiljem väga kasulikuks osutuvad. Aasta esimene nädal soosib liikumist, külaskäike, juhuslikke kohtumisi, infovahetust. Ka intiimses liinis on taevaseisud igati paljulubavad. Probleemiks võib vaid olla sinu liigne kainus ja mõistuspärasus. Kipud suhet ülemäära analüüsima ja sellega oma tundeid maha suruma.

***KAALUD
Uue aasta esimene nädal peaks hästi mõjuma lähisuhetele ja pereelule. Ka kõik minevikuga seonduv võib tuua nauditavaid hetki — kas kohtud siis vana sõbraga või teevad helged mälestused tuju heaks. Praktilisel tasandil on õige aeg kodu kaunistamiseks või siis väikseks remondiks või uuenduskuuriks. Samas peaksid poode külastades jälgima, et sa ei satuks kirevate kaubariiulite vahel liiga hoogu — võid osta asja, mida sa tegelikult ei vaja.

***SKORPION
Eelmise nädala mõjud joonistuvad veelgi reljeefsemalt välja. Marsi ja Jupiteri ühendus Skorpionis on sulle võimsaks energiaallikaks, mille abil võid korda saata suuri asju, aga ka end vaidlustess ja konfliktidesse mässida. Kuna su Ego on paisuvas faasis, on sul raske leppida mingi teisejärgulise rolliga. Püüad mängida esimest viiulit või soleerida üksi, jättes ülejäänud orkestri tahaplaanile.