***LÕVI

Kas sa oled enda vastu aus? Kas julged silma vaadata ka ebameeldivale tõele või peidad sel juhul pea jaanalinnu kombel liiva alla? Päikese ja Pluuto lähenev opositsioon (täpne seis 2. juulil) toob nüüd välja need sinu omadused, mida sa endale tunnistada ei taha. Seega on käes hetk, kus probleemist vabanemiseks tuleb sellele ausalt ja julgelt silma vaadata. Ja kui sa koged nüüd survet, mõjutamist ja ülitugevat konkurentsi, siis on see kõik selleks, et sind „üles äratada", et näidata su Egole sinu tegelikku olukorda.

Teisel tasandil on nädal äärmiselt soodne igasuguseks loominguliseks tegevuseks, fantaseerimiseks ja oma unistuste ja visioonide kunstilisse vormi panemiseks.

***NEITSI

Milline on sinu suhe oma sõprade ja sõbrannadega? Kas teie vahel on siiras sõprus või on tunda ka konkurentsi? Mida annad teistele ja mida vastu saad? Sellised küsimused võivad sel nädalal tunduda sulle olulised. Positiivsel juhul liiguvad sinu ja su sõprade vahel tugevad energiad, mis aitavad kiiresti edasi liikuda. Halval juhul võib keegi sinu suhtes ülemäära jõuliselt käituda ja sulle kaikaid kodaratesse loopida.

Neljapäeval, reedel ja laupäeval oleks soovitav lõpetada kõik poolikud tööd ning uusi lisakohustusi enda peale mitte võtta. Nädalavahetusel võib üksindustunne hinge pugeda - otsi üles hea huumorimeelega sõbranna!

***KAALUD

Kui oled siiani elanud aktiivset elu ja sul on paljud rauad korraga tules, võib nädal tuua olulisi kõrghetki või anda silmaga nähtavaid tulemusi. Käes on hetk, kus kunagi külvatud seeme või langetatud otsus annab oma viljad ehk siis kätte jõuavad tehtud tegude tagajärjed. Positiivsel juhul valitseb nädalas harmoonia „töö-raha-ühiskondlik positsioon" teemade vahel. Nüüd on võimalik kindlustada ja stabiliseerida oma töö, sissetulekute ja ühiskondliku positsiooni või muu ühiskondliku tegevusega seonduvat. Kui aga su senises tegevuses on esinenud puudusi või oled oma edu rajanud kellegi teise ebaedu arvele, tabavad sind tagasilöögid - konkurendid ja rivaalid ostivad üles su nõrgad kohad ja üritavad sind rajalt maha võtta.

***SKORPION

Kui oled vaimselt aktiivne ja käid ringi lahtiste silmadega ja avatud meelega, võid sellel nädala teha päris põnevaid avastusi. Võimalik, et komistad info otsa, mis sind jäägitult endasse haarab ja millest võib sinu jaoks isegi kinnisideeks muutuda. Nädal võib kujuneda eriliselt meeldejäävaks ka neile, kes parajasti reisil või puutuvad muul viisil kokku võõraste ja eksootiliste teemadega. Mõni välismaalane või muidu su tavatuttavatest erinev tegelane võib sind oma tegemistesse kaasa haarata või lihtsalt rääkida asju, mis sul suu ammuli võtavad.

Teisel tasandil võib keegi püüda sulle mingit laadi ajupesu teha - ole ettevaatlik nii pealetükkivate müügimeeste kui ka usumeeste suhtes. Samuti peaksid pingelise vaimse töö korral end ka füüsiliselt liigutama.