***LÕVI

Päike kui Lõvi valitseja teeb kolmapäeval kvadraadi Pluutoga, neljapäeval opositsiooni Uraaniga ning pühapäeval kvadraadi Lilitiga. Niisiis on tulekul üsna ägedate ja ootamatute võngetega nädal, mil pead valmis olema asjadeks, milleks sa valmis ei ole… Eelkõige puudutab see sinu mõtteid, ideid ja maailmapilti — keegi võib su arusaamu maailma asjade kohta tugevasti kõigutada. Või kuuled ja näed ise midagi, mis ei sobi kuidagi su tõekspidamistega. Kõige tõenäolisemalt sa lihtsalt eitad ja ignoreerid seda, millega kokku puutusid. Teisel juhul hakkad sa teemat uurima ja analüüsima ning võid välja jõuda päris põnevate tulemusteni. Kõige madalamal tasandil tekitavad nädala võnked tülisid ja konflikte teistega — ja seda loomulikult jälle maailmavaate ja tõekspidamiste pinnalt.

***NEITSI

Nädal võib tekitada olukordi, kus oled sunnitud midagi muutma — eriti juhul, kui oled muutusi viimasel ajal iga hinna eest vältinud. Nüüd saab „karikas” täis ja enam ei ole võimalik seda, mis tulema peab, enam edasi lükata. Alternatiiv muutustele on olukord, kus mõni asi, ese või tehniline vidin vajab remonti, ei funktsioneeri korralikult, kaotad selle ära või lased ära varastada. Samuti on nädal väga ebasoodne nii võlgu võtmiseks kui laenu andmiseks. Laiemas plaanis võivad pinged ja konfliktid alguse saada igasuguse ühisomandi ja ühiste ressursside pinnalt. Seksuaalses plaanis on pinged samuti kerged tekkima, kuna armuvahekord pole ju midagi muud kui „hinge-keha jagamine” ehk siis hinge ja keha teineteisele „laenuks” andmine.

***KAALUD

Kaaludes liikuv Päike teeb kolmapäeval kvadraadi muutuste ja transformatsioonide sümboli Pluutoga ning neljapäeval opositsiooni mässumeelse ja radikaalse Uraaniga. Seega on sind ees ootamas äkilise ja ettearvamatu mõjuga nädal, mil ka luuavarrest võib pauk tulla. Niisiis erilist ettevaatust oludes, kus võib midagi ootamatut ja äkilist juhtuda. Võimalik, et just nüüd saabub su elus mõni pöördepunkt või saad lihtsalt aru, et vanaviisi enam jätkata ei saa.

Jätkuvalt mõjub edasi ka Veenuse-Marsi kvadraat, mis võimendab nii kadeduse kui armukadedusega seotud momente ja toob inimsuhetesse liigset nõudlikkust ja pretensioonikust. Pühapäevane Päikese — Liliti kvadraat võib eriti nädala teises pooles tekitada olukordi, kus võid oma mainet ja imidžit kahjustada. Hoia eemale kahtlastest virvatuledest!

***SKORPION

Skorpioni valitseja — Pluuto — moodustab sellel nädalal Suure Risti Päikese, Liliti ja Uraaniga. Samas on Päike Kaaludes, mis Skorpioni jaoks on 12. solaarmaja (alateadvus, saladused, varjatus, mahasurutud või teadvustamata tungid). Seega võib käes olla aeg, kus pead oma tegelikke soove ja vajadusi endale selgelt teadvustama, nii-öelda „tõele näkku vaatama“ — isegi kui see tõde on valus ja ebameeldiv. Positiivsel juhul annab nädal sulle võimaluse naha mõnda olukorda või suhet ootamatult uue nurga alt, mis toob äkilise sisemise selginemise. Negatiivsel juhul koged midagi ehmatuse või lausa šoki taolist, saad teada kellegi saladuse või avastab keegi sinu saladuse. Avalikes kohtades ole eriti tähelepanelik, kuna võid ise oma asju kaotada või lasta ära varastada.