***LÕVI
Nädala probleemiks võivad olla sõnasõjad ja vaidlused, aga ka muu kommunikatsiooni ja infoga seonduv. Võid jääda mõnda mõttesse või infokildu kinni, mis hakkab sind siis kummitama ja painama. Või komistad info otsa, mis paneb sind teises suunas tegutsema — ja see ei pruugi olla õige suund. Kuid nädal sobib eri liiki mõtteeksperimentideks, kõige uue ja originaalsega katsetamiseks. Kui oled reisil või kavatsed sellega alustada, siis ole eriti hoolikas ja ära jäta midagi juhuse hooleks!

***NEITSI
Elu materiaalne ja praktiline pool võib olla jätkuvalt pingete ja arusaamatuste allikaks. Seega ära teosta võimaluse korral olulisi tehinguid ega sõlmi mingeid siduvad ärilepinguid. Ka võlgade-laenudega seonduv võib olla problemaatiline. Keerulise tehnika ja kallite riiete-ehete ostmisest oleks samuti mõistlik loobuda. Kuid nädal soosib vaimset tööd, uute ideede genereerimist, samuti külaskäike, põgusaid kohtumisi, huvitavaid jutuajamisi.

***KAALUD
Veenuse soodne aspekt Pluutoga toob nädala esimeses pooles suhetesse rohkem intensiivust ja tähenduslikkust. Mõne suhtega võib kaasneda salapärane või müstiline moment. Tervikuna võib nädal, eriti selle teine pool, üsna pingeliseks kujuneda. Kui su tegevuses on mingeid puudujääke, võidakse sinult selle kohta aru pärida. Kui sul on aktiivsed konkurente, siis võib nende tegevus hoogu juurde saada. Teine võimalus on see, et keegi käitub sinu suhtes ebatavaliselt või provotseerib sind mingil viisil.

***SKORPION
Marsi ja Pluuto pingeseis kestab edasi, mistõttu pead endiselt olema valmis võitluseks ja ägedaks konkurentsiks. Võimalik, et teed ise midagi, mis teisi sinu vastu üles ässitab. Eriti just nädala teises pooles on sind võrdlemisi kerge provotseerida ja endast välja viia. Kuid positiivsel juhul oled nüüd võimeline oluliseks läbimurdeks — eriti siis, kui siiani oled kogenud seisakut ja stagnatsiooni. Avalikes kohtades hoia oma vidinatel silm peal! Ka võib mõni saladus ilmsiks tulla — kas sinu enda või kellegi teise oma.