***LÕVI

Päike teeb kolmapäeval kvadraadi Pluutoga ning pühapäeval ühenduse Uraaniga. Mõlemad aspektid mõjuvad terve nädala jooksul. Seega on oodata üsna ettearvamatu mõjuga nädalat, kus on võimalikud ootamatused või veidrad ja kummalised sündmused. Samas võib nädal tuua geniaalseid mõtteid või saad teada midagi, mis annab su tegevusele uue kiirenduse. Igati soodne nädal selleks, et vabaneda vanadest takistavatest mõttemustritest.

***NEITSI

Endiselt on päevakorral kas siis muutused-muudatused või siis situatsioon, kus ilmnevad mõne olukorra või suhte kõige suuremad puudused. Samas ongi aeg väga soodne vigade paranduseks nii asjade-esemete kui ka olukordade tasandil. Kõige selle juures pead olema äärmiselt ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist ja ootamatut juhtuda. Ka koduses majapidamises tuleks olla hoolikas tule ja gaasiga.

***KAALUD

Kui sul on aktiivseid konkurente või oponente, siis nüüd võib nende tegevus aktiviseeruda. Sinu vastas on nüüd jõud, mis sunnivad sind oma mugavustsoonist väljuma ja kiiresti tegutsema. Või siis kohtud kellegiga, kes annab sulle väärt idee, mille tulemusena suudad surnud punktis kiiresti üle saada. Nädala teises pooles on sul ka suurepärased võimalused romantilises plaanis — suhtes on rohkem kirge ja uut värskust.

***SKORPION

Päikese kvadraat Skorpioni valitseja Pluutoga nõuab sinult nüüd kõikide poolikute tööde lõpetamist ning ka oma tervise eest suuremat hoolitsemist. Igapäevatöö ja muude kohustusega seoses on nüüd palju pinget ja konkurentsi, samuti kriitikat — nii sinu enda poolt kui ka sinu enda suhtes. Seega püüa olla sallivam ja loobu teravatest märkustest. Kui töötad ohtlike masinatega või ainetega, siis tasuks sellel nädalal olla eriti ettevaatlik.