***LÕVI

Lõvis liikuv Marss moodustab õnneliku aspekti Uraaniga — vabaduse, sõltumatuse ja uute võimaluste sümboliga. Seega soosib nädal takistustest vabanemist, uue ja põnevaga kaasaminemist, uute tegevuste katsetamist. Ära siiski liiga uljaks muutu, vaid säilita ikka kaine meel! Samas on Marss ühenduses ka Merkuuriga, mis võib su keele liiga teravaks muuta. Enne ütled ja alles siis mõtled. Veenus on samuti Lõvis ja soosib uute suhete loomist.

***NEITSI

Jätkuvalt soosib uus nädal tegelemist oma sisemaailma ja hingesügavustega. Vaimsed praktikad koos füüsiliste harjutustega tugevdaksid praegu oluliselt su psüühikat ja stressitaluvust. Päikese ja Orcuse ühendus Neitsis võib sind muuta ülikriitiliseks või siis äärmiselt valivaks ja rahulolematuks. Samas võid nädala teises pooles suhete liinis vale otsuse teha või ebaõige valiku kasuks otsustada. Sinu ja teiste vahel oleksid justkui mingid kõverpeeglid.

***KAALUD

Nüüd võib muutuda aktuaalsemaks kõik see, mis puudutab sinu sisemaailma ja kõike seda, mis on teiste silmade eest varjatud. Saladused — nii sinu enda kui ka su sõprade omad võivad mingis võtmes esile kerkida. Kui sul on midagi varjata, siis ole ettevaatlik ja hoolitse selle eest, et asi avalikuks ei tuleks. Nädala teine pool võib olla äärmiselt viljakas loomingulises plaanis. Samas hoia tervist ja ära end liialt ära väsita.

***SKORPION

Kui oled ühiskondlikult aktiivne ja sul on parajasti olulised projektid käsil, siis annab uus nädal sulle oma õnnistuse. Marsi-Uraani trigoon võib avada sinu ees palju uksi või isegi suuri väravaid — ole vaid ise valmis nendest sisse astuma! Samas peaksid nädala teises pooles hoolikalt valima neid seltskondi ja gruppe, kellega ennast seod. Mingi rühm või kollektiiv võib paista hoopis teistsugune, kui on tegelikult. Sinu eest võidakse midagi varjata.