***LÕVI

Päike, Lõvi valitseja, moodustab sellel nädalal trigooni Küllusesarve, võimaluste ja avardumiste sümboli Jupiteriga. Eriti soodne peaks see aspekt olema sinu töö- ja rahaasjadele. Samuti sobiks osta suuremaid ja massiivsemaid asju-esemeid. Veenuse asend omakorda soosib põnevaid ja elevust tekitavaid seltskondlikke sündmusi. Romantilises plaanis on nüüd kerge rutiinist välja murda ja leida uusi võimalusi oma suhte värskendamiseks.

***NEITSI

Neitsis olevad Jupiter ja Kuu Põhjasõlm on ühenduses kuni veebruari keskpaigani. Seega on aeg soodne uute kaugemate sihtide seadmiseks, tuleviku planeerimiseks. See aspekt on soodne ka selleks, et näidata teistele oma vaimseid ja maailmavaatelisi vajadusi, jagada teistega oma ideid ja veendumusi. Konkreetselt praegune nädal soosib kodu ja perega seotud uusi asju, vaheldust, külaliste kutsumist.

***KAALUD

Veenuse ja Uraani harmooniline aspekt soosib antud juhul eriti sõprust ja mõttekaaslust, samuti võib ette tulla inspireerivaid kohtumusi huvitavate ja omanäoliste inimestega. Või siis annab mõni juhuslik kohtumine su plaanidele sootus uue suuna. Teisel tasandil soosib nädal kõike kodu, pere, kinnisvaradega seonduvat. Samuti on su alateadvus faasis, mis võib vallandada võimsa inspiratsioonipuhangu.

***SKORPION

Skorpionis liikuva Marsi lähenev trigoon Neptuuniga (täpne aspekt 18. jaanuaril) muudab sind korraga nii energiliseks ja enesekindlaks, kui ka tundlikuks ja empaatiliseks. Seega valitseb lähiajal sinu elus kuninglik jõu ja tundlikkuse tasakaal. Veenuse asend soosib sellel nädalal rahaasju, ostu-müüki. Samuti toob nädal õnnelikke võnkeid sinna, kus on vaja rääkida, kirjutada, suhelda, teha kollektiivset meeskonnatööd.