***LÕVI

Nädal kujuneb igati mõnusaks neile, kes palju suhtlevad ja seltskonnas viibivad. Võimalik, et kohtad kedagi, kes annab su tegevusele uue suuna või viib sind omakorda kokku sulle vajalike inimestega. Neljapäeval ja reedel teeb Lõvis liikuv Marss kuldlõikelise aspekti Pluutoga — sobivad päevad muutuste tegemiseks või vanade vigade parandamiseks. Romantilises plaanis on nüüd kerge leida vaheldust ja uudsust.

***NEITSI

Kui vähegi võimalik, võiksid nüüd aja natukeseks maha võtta ja endale veidi rohkem puhkust anda. Samuti oleks hea lõpetada kõik poolikud tööd. Raha ja äriasjade liinis võid kokku puutuda infoga, mis ei pruugi tõele vastata ja mis võib sind eksiteele viia. Samuti ei ole aeg soodne keeruka tehnika ostmiseks. Paljud isiklikumat laadi suhted on rahulikus faasis, kus on võimalik neid rahulikult analüüsida.

***KAALUD

Veenuse harmooniline asend muudab sinu suhted teistega ladusaks ja sujuvaks. Eriti soodsad on mõjud igasugusele meeskonnatööle — sinu ja grupiliikmete vahel on harmoonia ja teineteisemõistmine. Samas võib nädal tuua sinuni infot, mis paneb sind oma plaane või seisukohti muutma — aga see info ei pruugi tõele vastata — uuri taustu ja algallikaid! Nädalavahetusel ole ettevaatlik uute suhete loomisega!

***SKORPION

Hoia madalat profiili ja ära sekku sinna kuhu sind ei vajata — seda eriti teisipäeval. Neljapäev ja reede sobivad selleks, et teha teistele (või oma kallimale) teatavaks oma tegelikud soovid ja vajadused. Ühiskondlikus ja sotsiaalses plaanis võib nädal tuua mõne kasuliku tutvuse või pakkumise, millest oleks soovitav kinni haarata. Ka võib isiklik ja ühiskondlik liin nüüd omavahel kummalisel viisil põimuda.