***LÕVI

Nädala esimene pool võib olla jätkuvalt pingeline neile, kes õpivad või on seotud pingelise vaimse tööga. Pinge on suur just rutiini halva talumise mõttes. Seevastu suudad uusi ideid ja vaatenurki leida ka tavalistes asjades. Nädala esimene pool sobib hästi ka millegi sellise organiseerimiseks, kus on vaja ühendada jõud ja loomingulised või kunstiga seotud energiad — näiteks kunstinäituse või muusikalise ürituse organiseerimine, teatri ja kinoga seonduv jne.

***NEITSI

Jätkuvalt on oluline kõik see, mis seostud muutuste ja muudatustega. Sa kas julged astuda selle sammu, et astud välja oma mugavustsoonist või püüad kramplikult vanas vaimus jätkata. Mõjud on siiski tunduvalt leebemad, kui eelmisel nädalal. Kuni reedeni soosib aeg kontakte ja suhteid kunstnikega, boheemlaste, vaimuinimestega. Võngetega läheb kokku laevareis või veekogu ääres/saarel viibimine. Omavahel võivad olla põimunud kunsti/vee teema ja konkreetne partnerlus.

***KAALUD

Kaaludes liikuv Jupiter moodustab täpse kvadraadi Pluutoga. Aspekt sümboliseerib olukorda, kus mingid jõud ja energiad püüavad sulle kuidagi survet avaldada või saada sinu käest kätte midagi ihaldusväärset. Aga seda vaid juhul, kui sa ise ületad mingeid piire ja norme. Kui sa ise endale piire ei sea, siis teevad seda teised. Kui eitad norme ja reegleid, siis sunnivad teised sind nendest normidest ja reeglitest kinni pidama.

***SKORPION

Sulle kui Pluuto tütrele mõjub Jupiteri ja Pluuto täpne kvadraat akusid laadivalt — su akud võivad isegi ülelaetud saada, mille tulemusena võid ette võtta sammu, mida hiljem kahetsed. Koged sellel nädalal suurt vaimset pinget — eriti muidugi juhul, kui oled vaimse töö tegija ning ka juhul, kui pead langetama eriti olulise ja tähtsa otsuse. Nii lepingute sõlmimisel kui ka muudele tähtsatele paberitele allkirju andes tasuks olla äärmiselt hoolikas ja tähelepanelik.