*** LÕVI
Uus nädal soosib neid, kes aktiivselt ühiskondlikul rindel tegutsevad. Olgu selleks siis sinu töö või mingi muu avalik sotsiaalne tegevus. Nüüd on võimalik luua uusi kasulikke sidemeid vajalike inimestega. Samuti võib isiklik ja ühiskondlik rohkem omavahel seotud olla. Näiteks võib sul kontoris kellegiga romaan areneda või on töised momendid lihtsalt vähem pingelised ja rohkem nauditavad. Samas ei tohiks sa pimesi tegutseda, vaid peaksid oma asjadest selget ülevaadet.

*** NEITSI
Sinu jaoks ühendab jaaninädal endas meeldiva seltskondliku tegevuse ja eksootilised ning uudsed momendid. Satud ehk seltskonda, millises sa varem pole viibinud. Keegi võib sulle rääkida asju, mis sind inspireerivad. Nädal soosib ka reisimist ja kõike välismaaga seonduvat. Jaaniõhtul hakkad massis rohkem silma, mistõttu hoolitse selle eest, et joobes tüübid sinu vastu huvi ei hakkaks tundma.

*** KAALUD
Veenuse-Pluuto trigoon toob nädalasse uut tähendusrikkust ja tavalisest sügavamaid tundevibratsioone. Naudingud ühes või teises vormis pakuvad sulle tugevaid emotsioone, mille kaja on veel pikka aega tunda. Marsi kvadraat Kaaludes oleva Jupiteriga võib aga ühiskondlikus plaanis panna sind liiga uljaid eesmärke püstitama. Enne kui õhinal mõne uue projekti kallale asud, tee kindlaks, kas see on sulle ikka jõukohane.

*** SKORPION
Veenuse trigoon Pluutoga toob nädalasse palju intensiivse iseloomuga suhteid, mida sa täiel määral ka naudid. Kirg ja iha esinevad harmoonilises vormis ega too kaasa ülemäära dramaatilisi stseene. Jaaniõhtul võid jookide mõju all olles muidugi ka teistmoodi käituda ... Marsi asend võib sind välismaa, reisimise või ka õpingutega seonduvat üle hindama. Teed ehk selles osas liiga ebareaalseid plaane.