***LÕVI

Nädala esimeses pooles võid olla jätkuvalt Päikese-Uraani ühenduse mõju all, mistõttu võid olla mässumeelne ja nõuda endale absoluutset vabadust. Samas on esmaspäeval täpne Päikese-Saturni trigoon, mis peaks sind siiski muutma kohusetundlikuks ja rahulikuks. Nädal sobibki ideaalselt selleks, et võtta ette midagi uut ja radikaalset ning siis lülitada see vanasse heasse läbiproovitud ja usaldusväärsesse süsteemi.

***NEITSI

Merkuuri ja Saturni trigoon muudab elu sinu jaoks stabiilsemaks ja rahulikumaks. Sinus on rohkem püsivust ning rutiinitaluvust. Seda siiski rohkem nädala teises pooles. Esmaspäevast kolmapäevani võivad tunda anda veel eelmise nädala mõjud. Lähisuhetega seonduv nõuab sinult nüüd erilist pühendumist ja taktitunnet. Ka kodu ja majapidamisega seoses olev võib vajada rohkem tähelepanu.

***KAALUD

Jupiteri asend Kaaludes on selline, mis nõuab sinu käest vastutustunnet just juriidilises plaanis. Kõik seadusi ja ametlikke asjaajamisi puudutav peaks olema piinlikult korras. Nädal ei ole soodne ei kirjalikeks lepinguteks ega ka suusõnaliste lubaduste andmiseks. Ja kui pead langetama olulise otsuse, siis kaasa kindlasti pädev asjatundja. Ka romantilises liinis pole mõtet üritada üle oma varju hüpata.

***SKORPION

Kuni neljapäevani on endiselt fookuses tööga seonduv, kus pead paljudel erinevatel detailidel korraga silma peal hoidma. Ka tervisega seonduv võib nõuda rohkem tähelepanu — hoidu üle töötamast! Alates neljapäevast muutuvad tähtsamaks kõik üks-ühele suhted. Aeg on soodne pikaajaliste ja püsivate koostöösuhete loomiseks. Võib välja käia lubadusi ja neid ka ise uskuda. Seltskonnaelu ja armuasjad võivad olla mõõnaperioodis.