***LÕVI

Lõvis on aset leidmas kahe õnnesümboli — Veenuse ja Jupiteri ühendus (täpne ühendus 1. juulil). Kuid aspekti õnnestav ja võimalusi loov mõju on tunda juba praegu. Seega tegutse ja ära maga maha oma potentsiaalseid võimalusi! Algata nüüd võimalikult palju ettevõtmisi, loo uusi tutvusi, pane rahaseeme maha! Seltskondlikus ja romantilises plaanis oled kõigi lemmik ja ka selles osas võivad sulle avaneda suurepärased võimalused!

***NEITSI

Merkuuri ja Neptuuni jaaniõhtune täpne kvadraat peaks sind tegema eriti ettevaatlikuks nii joovastavate jookide pruukimisel kui ka võimalike varguste suhtes. Sinu hooletust võib keegi kurikael peomöllus kiiresti ära kasutada. Kuid samas oled sa terve nädala jooksul väga loomingulises ja fantaasiaküllases meeleolus. Raha- ja äriasjades vajad aga siiski asjatundja professionaalset nõu.

***KAALUD

Veenuse ja Jupiteri üksteisele lähenemine Lõvis muudab eeloleva aja sinu jaoks vägagi paljulubavaks — eriti just grupisuhete osas. Sinu ja mingi meeskonna vahel toimub heatahtlik, lõbus ja samas väga viljakas koostöö. Parim aeg ka liitumiseks mingi klubi, organisatsiooni või erakonnaga. Seevastu reisi või mingite õpingute-kursustega alustamine pole soovitav. Samuti tuleks olla hoolikas juriidilistes tehingutes.

***SKORPION

Võimaluse korral tee muudatusi või püüa vähemalt aru saada, mida sa peaksid oma elus muutma. Või siis paranda, puhasta midagi, anna mõnele vanale asjale uus hingamine. Teisipäeval ja kolmapäeval ole eriti ettevaatlik nii liikluses kui ma muudes potentsiaalsetes ohtlikes olukordades. Selle nädala tervikmõjud nõuavad sinult arusaamist, mida sa vaimses plaanis (õpingud, kursused jne.) tahad saavutada.