*** LÕVI
Merkuuri-Marsi ühendus, mis on survestatud Pluuto poolt, muudab nädala sinu jaoks rahutuks ja keeruliseks. Probleeme ja pingeid võib tekkida seal, kus on tegemist mingite saladuste, varjatuse, intriigidega. Võid olla kahtlustav ja paranoiline, mis sinu puhul ei ole just tavaline. Ka valitseb asjade kaotamise ja varguste oht. Seega ole avalikes kohtades maksimaalselt tähelepanelik. Samuti võid olla ülitundlik alkoholi ja ravimite suhtes.

*** NEITSI
Algav nädal võib pingestada sinu ja mingi rühma vahelisi suhteid. Selleks rühmaks võib olla nii sinu sõpruskond kui ka töökollektiiv. Teine võimalus on see, et oled tuleviku suhtes üsna radikaalselt meelestatud, kuna tunned, et tänane olukord sind ei rahulda. Püüad meeleheitlikult välja murda surnud ringist. Ka võid võtta tavalisest suuremaid riske ja endale rohkem lubada. Võid luua isegi juhusuhte, mis sinu puhul on ebatavaline.

*** KAALUD
Käes on nädal, kus paljud su ettevõtmised jõuavad olulisse faasi. Või tunned lihtsalt suuremat vajadust tegutsemiseks. Kui oled olnud tasemel, koged nüüd kiiret läbimurret ja edu. Kui sul on konkurente või lausa vaenlasi, võivad nad võtta kasutusele väga ekstreemsed meetodid sinu mõjutamiseks. Kuid nagu öeldud, positiivsel juhul on sul nüüd parim võimalus olulise läbimurde saavutamiseks, takistustest vabanemiseks, halbadest harjumustest loobumiseks.

*** SKORPION
Tugevalt pingestatud Pluuto muudab nädala vibratsioonid sinu jaoks üsna jõuliseks ja samas ka pingeliseks. Seda eelkõige intellektuaalsel tasandil. Sinu ideede ja mõtete ning teiste mõtete ja ideede vahel käib nüüd äge võitlus — kelle ideed lõpuks peale jäävad. Seetõttu on vaidlused väga kerged tekkima, mis võivad lõppeda ka suurema tüliga. Ka liikumise ja eriti muidugi liiklusega seonduv võib võtta äärmuslikke vorme. Kuid intiimne liin on heas seisus.