***LÕVI
Sellel nädala soovid sa olla tähelepanu keskmes — sinus elav loomulik edevus saab uut hoogu, mistõttu püüad erinevates seltskondades iga hinna eest millegagi silma paista. Oled üsna enesekeskne ning tahad, et teised vaid sinu probleemidega tegeleksid. Või siis tüütad ümbritsevaid oma lõputu lobaga — sul on raske teha vahet olulisel ja ebaolulisel. Samuti oled väga vaidlushimuline.

***NEITSI
Kasuta seda nädalat selleks, et saada parem kontakt oma alateadvusega — nüüd peaksid sa olema suuteline sügavalt oma hinge vaatama. Kui su elus on parajasti mingeid probleeme või keerukusi, siis teadvusta endale ausalt kõike seda, mida sa arvad olevat nende probleemide allikas. Suhete tasandil peaksid nüüd hoiduda armukadedusest ning soovist oma partnerit kuidagi kontrollida. Aga voodis võid kogeda tõelist kirge!

***KAALUD
Veenuse esmaspäevane vastasseis Pluutoga ning reedene kvadraat Uraaniga lubab prognoosida kas siis põnevat ja erutavat nädalat või nõuab mõni suhe korrigeerimist, ümbervaatamist. Pluuto paneb sind inimestesse klammerduma, Uraan seevastu vastupidi — vanadest suhetest loobuma ja uusi otsima. Mida aktiivsemat seltsielu elad, seda ootamatumatesse olukordadesse võid sattuda. Kui otsid (armu)seiklusi, siis aitavad nädala võnked sind selles.

***SKORPION
Veenuse ja Pluuto opositsioon toob esile sulle tüüpilised omadused — kirglikkus, põhjalikkus, soov partnerit omada ja tema käikudel silm peal hoida. Kui aga suudad oma armukadedust ja kontrollivajadust taltsutada, koged võimast kirge ja ka väga sügavaid hingelisi tundeid. Sellel nädalal vahetavad iha ja viha tihti kohad ja lähevad kergesti üksteiseks üle…
Kui oled sotsiaalselt aktiivne ja sul on käsil olulised projektid, aitavad nädala vibratsioonid sul edu saavutada.