***LÕVI

Lõvi valitseja Päikese kvadraat Kuu Sõlmedega võib tekitada olukorra, mis sarnaneb ristteega. Ehk siis pead langetama mingi olulise otsuse või tegema tähtsa valiku. Või pead lihtsalt valima mineviku ja tuleviku vahel. Ka on võimalik, et sind sunnitakse poolt valima — umbes nii, et kui sa ei ole minu poolt, siis järelikult oled minu vastu. Romantilises plaanis on nüüd oluline intellektuaalse ühisosa leidmine. Uue suhte võib tuua ka välismaa, reisimise ja õpingutega seonduv.

***NEITSI

Võiksid ette võtta midagi, mis ergutaks su fantaasiat ja paneks elule uue ja värskema pilguga vaatama. Vajad nüüd vaimset ja intellektuaalset stiimulit, mis annaks su elule suurema avaruse ja mõõtme. Info või inimesed, millega/kellega neil päevil kokku puutud, võivad kaasa tuua lahenduse mõnele probleemile. Või hakkad lihtsalt uues suunas mõtlema ja see mõjub eelkõige vaimses mõttes vabastavalt. Samas võid leida ka tulisest vaidluskoldest ja sattuda kellegagi vastuollu mingis maailmavaatelises küsimuses.

***KAALUD

Veenuse opositsioon Kaaludes oleva Jupiteriga võib esile kutsuda kõikvõimalikke liialdusi nii tarbimises-kulutamises kui ka suhete teemades. Sa võid elada üle oma võimete ja võimaluste ning võid luua suhted, mis sul hiljem „üle pea“ kasvavad ja mille arenguid sa ei suuda enam kontrollida. Ka võid tunda kiusatust luua suhteid vaid seepärast, et need sulle mingil moel kasu tõotavad tuua. Teine võimalus on see, et oled küll ise tagasihoidlik, kuid teised tüütavad sind pidevalt oma soovidega.

***SKORPION

Mida rohkem on sul saladusi või asjaolusid, mida tahad teiste eest varjata, seda keerulisem on nädal. Keegi võib jõuda mõne sinu saladuse jälile või reedad end kogemata ise. Seega jälgi hoolikalt oma kehakeelt ja miimikat, kuna see võib sinust rohkem rääkida kui arvatagi oskad. Samas sobib nädal ideaalselt müstilisteks elamusteks ja kogemusteks — olgu selleks siis võimas kunstielamus või mõni müstiline või lihtsalt väga eriline kogemus.