***LÕVI

Jätkuv Päikese ja Marsi ühendus Lõvis tekitab sinus suure soovi end maksma panna. Su Ego ei saa lubada, et sa kuidagi varju jääksid või et su soovidega ei arvestata. Seetõttu võib kergelt tekkida olukord, kus sa pressid ennast jõuga esile. Asud ka lihtsa ja kerge ülesande kallale suure sõjakisaga. Kasutad kirvest selleks, et purustada udusulge. Romantilises plaanis annavad tooni veidi müstilised või siis keerulised momendid.

***NEITSI

Endiselt soosib aeg tegelemist oma sisemise Minaga, alateadvuse energiatega. Õige aeg keskendumiseks oma sisemistele vajadustele, hinge tegelikele soovidele ja eesmärkidele. Kui võimalik, võta aeg maha ja visualiseeri vaimusilmas sellist tulevikku, mida sa näha soovid. Samas võid sa iseenda isikuga seonduvat võtta kas liiga tõsiselt või siis samastud liialt oma mõtetega. Sa oled siiski palju enamat kui kõndiv aju!

***KAALUD

Meeskonnatöös tuleb nüüd leida õige tasakaal isiklike vajaduste ja kollektiivi huvide vahel. Ära lase ennast pehmeks rääkida ja mõjutada, ent ära ole ka liiga jäik. Otsi ikka seda kuldset keskteed, milles sa oled ületamatu. Veenuse jõudmine Vähki (Kaalude jaoks karjääri ja kõikide ühiskondlike suhete solaarmärk) mõjub soodsalt nii sinu tööle kui ka muudele sotsiaalsetele suhetele. Isiklikud ja ühiskondlikud suhted on omavahel läbi põimunud.

***SKORPION

Võimalik, et üritad sisse murda lahtisest uksest. Kui sul on tegevust ja pead näiteks palju organiseerima, siis oled võimekas ja produktiivne. Aga kui oled puhkusel ja sul tegevust pole, siis võid mõne ülepingutusega või rumalusega hakkama saada. Kui oled noor ja elad koos vanematega, siis võib sul nendega pingeid ette tulla. Veenuse asend on aga selline, mis lubab põnevaid ja eksootilisi hetki. Soositud on välismaa ja reisimisega seonduv.