***LÕVI

Nüüd on kõige olulisem kõik see, mis seotud sinu igapäevatöö ja tervisega. Võimalik, et sul on sellel nädalal väga palju tööd, mistõttu võib omakorda kannatada sinu tervis. Kindlasti peaksid korralikult magama ja sööma ning pingelise vaimse töö korral kindlasti ka füüsiliselt liigutama.

Ka võib sul sellel nädalal tekkida probleeme tehnikaga, eriti arvutite ja sidevahenditega. Kuid romantilises sfääris on eriti nädala esimene pool vägagi paljulubav.

***NEITSI

Lähemad nädal või paar loovad olukordi, kus sa tahaksid end maksimaalselt välja elada, elu nautida, olla loov ja spontaanne. Kuid just selles liinis võivad tekkida pinged ja vastuolud. Võimalik, et kedagi häirib sinu soov end vabalt tunda — sinu mängulisus võib kelleski tekitada kas kadedust või häirib su olek kedagi muul viisil. Ka võidakse sulle kuidagi survet avaldada. Sa ise ei tohiks mitte mingil juhul riskida — eriti just seoses romantiliste suhetega. Aeg ei soosi ka kalli tehnika hankimist.

***KAALUD

Kaaludes olev Must Kuu ehk Lilit on pingestatud nii Merkuuri-Pluuto kui ka Uraani poolt. Seega peaksid nüüd hea seisma selle eest, et sa ei teeks midagi sellist, millega võib kaasneda negatiivne tähelepanu. Võid sattuda olukorda, kus hakkad etendama mingit rolli, mis jätab sinust täiesti vale mulje. Kõikide üks-ühele suhete liinis on nüüd võimalikud ebatavalised arengud — keegi võib millegiga üllatada või lausa ehmatada. Ent armurindel on nädala esimeses pooles seisud igati positiivsed.

***SKORPION

Merkuuri ja Pluuto ühendus Kaljukitses võib sind muuta ülemäära tõsiseks, kahtlustavaks ja kinniseks. Sa võid olla pinges, kontrollides iga oma sõna ja liigutust. Samas oled sa võimeline suureks süvenemiseks ja keskendumiseks. Samas peaksid hoiduma igasugusest ülemõtlemisest. Töö või muude argiste asjadega seoses ei pruugi kõik minna nii, nagu planeerisid. Õhus on uudseid ja ettearvamatuid momente.