***LÕVI

Uue aasta esimesel töönädalal on Päikese asend üsna pingeline — ühendus Pluutoga, ning kvadraadid Uraani ja Lilitiga. Põhiline, millele nüüd peaksid tähelepanu pöörama, on kõik töö ja tervisega seonduv. Kindlasti ei tohiks sa külmetuda, samuti peaksid korralikult sööma ehedat eestimaist toitu — soovitavalt soolast ja vürtsikat, magus on vastunäidustatud. Keegi võib sulle kuidagi survet avaldada või esitada mingeid piiravaid tingimusi. Ettevaatust loomadega!

***NEITSI

Nädala esimeses pooles peaksid vältima vaidlusi ning oma ideede teistele pealesurumist. Ettevaatlik tuleks olla ka liikluses ning ümberkäimisel potentsiaalselt ohtliku tehnikaga. Sellel nädalal võib sul tekkida ootamatu soov endale kõike head ja paremat lubada, sul on raske endale midagi keelata. Samuti kipud riskima, pannes kõik oma võidulootused vaid ühele kaardile. Kuid nädal sobib suurepäraselt oma kodu kaunistamiseks, samuti kunsti või müstiliste vidinate hankimiseks.

***KAALUD

Kaaludes liikuv Lilit on pingestatud nii Päikese-Pluuto ühenduse kui ka Uraani poolt. Seega peaksid hea seisma selle eest, et sa ei satuks olukorda, kus hakkad etendama sulle võõrast rolli. Praegu võid endasse kergelt võtta sellist võõrast mõju või energiat, mis jätab sinus võltsi ja ebausaldusväärse mulje. Sellele aitab kaasa ka Veenuse kvadraat Neptuuniga — sul võib just suhete osas olla ees kas roosad või siis mustad prillid. Samuti segavad just vanad mõttemustrid uusi suhteid objektiivselt tajumast.

***SKORPION

Skorpioni valitseja Päike on ühenduses Pluutoga ning kvadraatides Liliti ja Uraaniga. Selline kombinatsioon loob eeldused pingekasvuks ja ootamatuteks arenguteks. Vaidlused ja muud intellektuaalsed konfliktid on kerged tekkima. Samuti võib sinu alateadvusest esile kerkida kujundeid (näiteks unenägudes), mis sind kas ehmatavad või mõjuvad hoopis inspireerivalt.. Probleemiks võivad olla ka saladused — juhul, kui sul on „luukere kapis”, siis võib mõni kondike sealt välja pudeneda.