***LÕVI

Lõvi valitseja — Päikese — sekstiil Neptuuniga vähendab su soovi valitseda ja olla tähelepanu keskpunktis. Siiski võidakse sind tõmmata kas lihtsalt väiksesse vaidlusse või lausa suuremat sorti sõnasõtta või ärritab sind lihtsalt kellegi suhtlemise stiil. Kindlasti peaksid aasta viimasel nädalal hoidma oma närve ning mitte liiga tõsiselt võtma võimalikke ebamugavusi. Kui sul on lemmikloom, siis see liin võib samuti rohkem tähelepanu vajada.


***NEITSI

Nüüd on õige aeg süveneda oma mõtetesse ja plaanidesse ning vaadata, kas need peavad uue aasta väljakutsetele vastu. Merkuuri asend on siiski selline, et sa kas alahindad või ülehindad end selles küsimuses. Sa kas loobud kergekäeliselt oma plaanidest või vastupidi — jälgid idioodi järjekindlusega oma kunagist mustrit, mille aeg on juba ammu möödas. Ürita leida hetk just praeguses ajas!


***KAALUD

Aasta viimased päevad võivad kujuneda äärmiselt sündmusterohkeks. Esmaspäeval teeb lähenev komeet Catalina ühenduse Kaaludes asuva Marsiga. Seega tasuks aasta viimastel päevadel olla igaks juhuks ettevaatlik nii liikluses kui mujal, kus võib „pauk” käia. Samas peaks sinus olema tavalisest palju rohkem julgust ja läbilöögivõimet, samuti vaimset erksust ja teravust. Samuti tuleb võimsalt esile sinu karisma ja isikupära.


***SKORPION

Nädal enne uut aastat võimendab sinus olevat loomingulisust võimekust. Kui oled praktilist laadi inimene, siis võid tunda end kuidagi hajevil olevana, veidi närvilise ja rahutuna. Kui aga oled loominguline natuur, siis võid kogeda eriti kirkaid ja säravaid sähvatusi! Pööra suuremat tähelepanu oma unedele — või viska kulli ja kirja — see on kõige kindlam meetod mõnele oma pakilisele küsimusele vastuse saamiseks!