***LÕVI

Päikese ja Neptuuni kvadraadi tõttu võib eriti nädala teine pool olla seotud keeruliste ja segaste energiate ja inimsuhetega, mille suhtes on sul raske mingit seisukohta võtta. On suur oht langeda nii pettuse kui enesepettuse võrku, samuti võivad kõik riskid nüüd lõppeda suure ämbrikolinaga. Võid tunda iha ja kirge asjade vastu, millest peaksid tegelikult laia kaarega mööda käima.

***NEITSI

Uus nädal võib sümboliseerida olukorda, kus mingi oluline ettevõtmine või sündmus jõuab punkti, kus toimub oluline muutus. Võimalik, et see muutus või pööre paistab sulle ebaõnnestumisena. Samas võib see olla hoopis võimalus või hoiatus, et sul endal tuleks midagi muuta või võtta omaks uus suhtumine. Romantilises plaanis võib nädal aga tuua uusi ja huvitavaid momente, milles on samas ka piisavalt kirge.

***KAALUD

Veenuse ja Uraani laupäevane ühendus muudab terve nädala sinu jaoks põnevaks ja vaheldust pakkuvaks. Seda muidugi juhul, kui oled aktiivne suhtleja ega passi kodus nelja seina vahel. Seega parim nädal uuteks tutvusteks ja erinevates seltskondades olemiseks. Probleeme ja keerukusi võib aga ette tulla seoses õpingute, reisimise, välismaa, juriidiliste protseduuridega. Ebasobiv nädal ka ametliku koostöö alustamiseks ja mistahes lepingute sõlmimiseks.

***SKORPION

Kipud asjadele ja inimsuhetele olematuid tähendusi juurde mõtlema ehk siis nägema seoseid seal, kus neid ei ole. Või siis vastupidi — jätad olulised faktid ja tähtsad asjaolud lihtsalt kahe silma vahele. Sa viibid otsapidi justkui mingis teises dimensioonis, kus maised seadused ei kehti… Suhete osas tõmbad ligi boheemlasi, kunstnikke, aga ka müstikuid ja kõikvõimalikke vandenõuteoreetikuid.