***LÕVI

Nädala esimeses pooles teeb Lõvis liikuv Veenus poolkvadraadi Marsiga. Seega võid kõikides suhetes olla mõnevõrra pealetükkiv või siis esitada oma partnerile mingeid ülemääraseid nõudmisi. Samas on suhetes ka rohkem kirge. Kollektiivses meeskonnatöös võib sinu ja teiste vahel pingeid tekkida. Reede õhtul ja laupäeval võid kergesti minetada mõõdutunde ja sattuda millegiga tähelepanu keskmesse.

***NEITSI

Kui eelmine nädal oli sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis soodne, siis algaval nädalal võib toimuda tagasilöök. Ka võivad nüüd avalikuks tulla mingid asjaolud, mis võivad varju heita su sotsiaalsele mainele. Samas on ka võimalik, et keegi lihtsalt laimab sind ja mõtleb sinu kohta kahtlaseid jutte välja. Endiselt võib sinu suhtumine iseendasse olla imelik või siis kellegi arvamusest liialt mõjutatud.

***KAALUD

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeva esimeses pooles võid Veenus-Neptuuni kvinkunksi tõttu olla unistavas ja eemalviibivas meeleolus, mistõttu võid praktilistes asjades ämbrit kolistada. Samas on need päevad sobivad romantilisteks hetkedeks koos kallimaga. Uued tutvused seevastu pole soovitavad. Nädal tervikuna võib luua olukordi, kus tunned, et su teadmised oskused pole piisavad.

***SKORPION

Muudatused ja kollektiivne omand on endiselt aktuaalsed teemad, ent sellel nädalal võib nendega seonduda mitmeid probleeme. Näiteks ei maksa võtta ega anda laenu ning muudatuste puhul tuleks hoolikalt kaaluda nende vajalikkust. Liikluses erilist ettevaatust! Kuid nädal soosib tõsist süvenemist mõnesse sinu jaoks tundmatusse teemasse (eriti just kolmapäeval ja neljapäeval).