***LÕVI

Lõvi valitseja Päikese pingeseis äärmusliku ja kontrollliva Pluutoga võib sinu suhted teistega muuta üsna pingeliseks. Võid tunda kuklas konkurentide kuuma hingust — keegi võib sulle kuidagi kas survet avaldada või sundida sind tegema käike, mida sa muidu ei teeks. Samas võivad konkurendid ja oponendid sundida sind ennast rohkem mobiliseerima ja oma plaane kriitilise pilguga üle vaatama.

Seevastu Veenus on positsioonis, mis soosib kasulike sidemete ja tutvuse loomist sotsiaalses ühiskondlikus plaanis. Isiklikud ja tööalased momendid võivad olla rohkem seotud.

***NEITSI

Nädal võib kaasa tuua sügavaid ja intensiivseid tajusid — nii rõõmu kui kurbust, nii iha kui viga, nii vaimustust kui tüdimust. Sulle meeldib tunnetada elamise võlu või valu, sa ei talu tuimust ega leigust. Vajad midagi hingele, sügavat eksistentsiaalset kogemust, mis sind läbi raputaks ja su surnud hingeosad ellu ärataks.

Praktilisel materiaalsel tasandil võivad suureneda pinged seoses võlgade-laenude, jagatud vahendite ja ressurssidega.

Ka liikluses ja muudes potentsiaalselt ohtlikes oludes tasuks olla ettevaatlik.

***KAALUD

Sinu vastas olevad jõud ja energiad püüavad sulle kuidagi survet avaldada või saada sinu käest kätte midagi ihaldusväärset. Aga seda vaid juhul, kui sa ise ületad mingeid piire ja norme. Kui sa ise endale piire ei sea, siis teevad seda teised. Kui eitad norme ja reegleid, siis sunnivad sinu vastas olevad jõud sind nendest normidest ja reeglitest kinni pidama.

Seevastu Veenuse harmooniline asend võib romantiliseses plaanis tuua ilusaid hetki. Valitseb harmoonia hinge ja keha vahel.

***SKORPION

Paljud su ettevõtmised jõuavad faasi, kus pead kindlasti midagi muutma. Pead püüdlema suurema kohanemise ja paindlikkuse poole — vastasel korral on oht murduda. Kõige selle juures pead pöörama suurt tähelepanu oma tervisele. On oht üle töötada või võtta tööga seotud asju liialt südamesse.

Kuid seltskondlikus ja eriti intiimses plaanis võib uus nädal tuua õnnelikke hetki, kuna kehalised ja hingelised energiad on kenasti tasakaalus.