***LÕVI

Päike on endiselt veel Jupiteriga ühenduses, mistõttu üritad endiselt millegagi silma paista. Aeg ongi tegelikult soodne tähelepanu püüdmiseks, reklaami tegemiseks, tunnustuse ja lugupidamise saavutamiseks. Seda aga vaid juhul, kui su senine tegevus on olnud aus ja eetiline — kui oled oma edu saavutanud kellegi teise arvelt, saad tunda kriitikat või lausa hukkamõistu.

Probleemiks võib olla ka enese ülehindamine ehk siis „liiga suure tüki” hammustamine — võtad enda peale ülesandeid, mille peale su hammas ei hakka. Samas võid kohata isikut, kes hakkab sulle patrooniks ja pakub tuge just karjääris ja muus ühiskondlikus tegevuses.

Seega lõikad sa sellel nädalal suures osas oma eelneva tegevuse vilju.

***NEITSI

Suures osas kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Aeg soosib vaimset avardumist, reise — nii füüsilises plaanis kui ka vaimusilmas, uute teemade ja valdkondadega tutvumist, õpinguid, vaimset tööd.

Neitsis liikuv Marss teeb kolmapäeval täpse trigooni Pluutoga. See aspekt sümboliseerib ürgset jõudu, energia taastumist, paranemist, uuendamist, vigade parandust. Parim nädal nii oma füüsilise kui vaimse vormi taastamiseks, takistustest vabanemiseks, samuti ka loovaks ja mänguliseks tegevuseks.

Ettevaatlik tuleks olla vaid juriidilistes toimingutes, kohtuasjade ajamisel, samuti ühiskondlike riskide võtmisel. Paragrahvi tuleb nüüd austusega suhtuda!

***KAALUD

Purjetad jätkuvalt muutuste tuules — endiselt soosib planeetide seis muutusi, puhastumist ja uuenemist, mineviku mõjudest vabanemist. Isegi kui su elus midagi väliselt ei muutugi, on su sügavam Mina valmis muutusi vastu võtma. Su alateadvus on häälestunud sellele, et muutused on positiivsed ja neid ei pea kartma.

Teisel tasandil võid nüüd läbi elada müstilisi ja esmapilgul seletamatuid hinge- ja meeleseisundeid. Kui oled muusik, kunstnik või kirjanik, võid kogeda võimast ja muljetavaldavat inspiratsioonilainet.

Mine kindlasti loodusesse ja tunneta enda ümber olevat kevade puhast ärkavat energiat — see on parim moodus laadida oma akud korralikult täis!

***SKORPION

Kõige olulisem teema on nüüd suhted ja partnerlus — just üks-ühele neljasilmasuhted, mitte suhted mingis suuremas grupis. Need üks-ühele suhted muutuvad nüüd olulisemaks või jõuavad faasi, kus sa pead suhete osas langetama olulise otsuse. Endiselt on sul võimalus kohtuda rikka või positsioonika mehega, kes sind aitab ja sulle nõu annab. Samas võib keegi mõjuda ka äärmiselt tüütavalt ja pealepressivalt — mitte niivõrd seksuaalses plaanis, vaid just ideede ja maailmavaate tasandil. Keegi võib avaldada sulle vaimset survet või sundida langetama mingit otsust. Eriti tähelepanelik tuleks olla juriidilises asjaajamises ja igasuguste lepingute sõlmimisel.

Reede õhtu, laupäev ja pühapäev sobivad aga suurepäraselt intiimseteks hetkedeks ja armurõõmude nautimiseks.