***LÕVI
Kõik üks-ühele suhted ja neljasilma-kohtumised võivad tavalisest olulisemat rolli mängida. Võid kohtuda isikutega, kellest on palju abi ja kasu või kellega on lihtsalt meeldiv koos olla. Samas ei saa välitada ka seda, et keegi käitub sinu suhtes pealetükkivalt või üritab sind tõmmata ettevõtmisse, mis tegelikult ei ole sinu rida. Võid ka ise ette võtta midagi sellist, millest ei pruugi su jõud üle käia. Veenuse õnnelik asend soosib romantikat. Uued suhted on kerged tekkima ja vanasse suhtesse on võimalik tuua uut värskust ja vaheldust.

***NEITSI
Nädala probleemiks võib olla ülemõtlemine ja asjade liiga keeruliseks ajamine. Siiski oled sa heas vaimses vormis ning positiivsel juhul suudad nii mõnegi probleemi lahendada. Kõige selle juures peaksid sa aga oma ajule ka füüsilise tegevuse läbi puhkust andma. Vastasel korral riskid unehäirete ja ka muude terviseprobleemidega. Tööga nii otseselt kui kaudselt seotud suhted võivad muutuda isiklikuks või on need lihtsalt tavalisest meeldivamad.

***KAALUD
Jätkuvalt võid olla lõbude ja naudingute lainel ning võtta liigseid riske, asetades kõik oma lootused vaid ühele kaardile. Teine võimalus on see, et oled lihtsalt muretu ja võtad kõike kergelt. Kuna sinu spontaansus ja mängulisus meeldib inimestele, siis ei saa kurta kaaslaste vähesuse üle. Romantilises plaanis on sinu võimalused lausa ülihead — kuid võid kergemeelsuse hoos luua suhte, mida hiljem kahetsed. Komplimendid mõjuvad sulle kui narkootikum.

***SKORPION
Uus nädal soosib koduseid asju ja peresuhteid. Suhted lähikondlastega peaksid olema igati nauditavad. Samas võib Päikese pingeseis Skorpionis oleva Jupiteriga muuta sind mõnevõrra laisaks ja vastuvõtlikuks halbadele harjumustele. Kipud endale liiga palju lubama, sul on raske endale midagi keelata. Võid kergesti liialdada nii söögi kui joogiga. Kui oled vajalikud asjad tegemata jätnud, siis nüüd võid olla ajapuuduses — eriti kehtib see majapidamisega seotud asjada kohta.