LÕVI

Seekordne päikesevarjutus toob fookusesse eelkõige sinu sotsiaalse-ühiskondliku tegevuse. Kui oled tasemel olnud, saad nüüd tunnustuse ja austusavalduste osaliseks. Kui aga oled seanahka vedanud, tabab sind nüüd kriitika või jõuavad konkurendid sinust lihtsalt ette. Sa kas saavutad edu või jääd rongist lootusetult maha. Heal juhul on nädal parim aeg oluliste töö- või ärialaste projektide alustamiseks ning laiaulatuslikuks organiseerimiseks. Saad aru, mis suunas peaksid edasi liikuma ning mida ette võtma, et saavutada soovitud tulemust. Nüüd suudad sa kõiki ettetulevaid võimalusi maksimaalselt ära kasutada ja kõiki kujunevaid olukordi enda kasuks pöörata.

NEITSI

Merkuuri kui Neitsi valitseja asend on sellel nädalal väga tugev. Nimelt teeb Merkuur teisipäeval trigooni Pluutoga ning kolmapäeval ühenduse Marsiga. Ning Kuna Merkuur juhtub veel ka Sõnnis olema, siis peaks sul sellel nädalal olema palju vaimset ja intellektuaalset energiat ja vastupidavust. Parim aeg keeruliste ja suurt vaimset pingutust nõudvate probleemidega tegelemiseks. Nädalas on ka palju dünaamikat, liikuvust ning uut ja olulist infot sinu jaoks. Ka sul endal on uusi huvitavaid mõtteid ja ideid, mis sind paljuski edasi aitavad. Samas väldi „musti mõtteid“ - ära mõtle kellestki halvasti, ära soovi kellelegi halba ning ära mõista ka ennast hukka. Võta asju ja inimesi nii, nagu nad on – ole neutraalne, mõistev, salliv.

KAALUD

Päikesevarjutuse nädal soosib muutusi, puhastumist ja uuenemist, mineviku mõjudest vabanemist. Isegi kui su elus midagi väliselt ei muutugi, on su sügavam Mina valmis muutusi vastu võtma. Oled valmis häälestuma millelegi uuele, sellele, mis annaks su elule uue kvaliteedi. Su alateadvus on valmis omaks võtma seda sellele, et muutused on positiivsed ja neid ei pea kartma.
Nädala teises pooles hakkab mõjuma Veenuse ja Neptuuni kvadraat. Seega võid kergesti langeda ebamääraste illusioonide või soovmõtlemise mõju alla. Võimenduvad kõik suhetega seotud hirmud-kartused kui ka soovid-lootused. Selles liinis võivad sul ees olla nii mustad kui ka roosad prillid.

SKORPION

Marsi ja Pluuto trigoon päästab sinus valla sinu parimad omadused ning annab võimaluse vabaneda kõigest sellest, mida sa enam ei vaja ja mis sind su arengus takistab. Eriti soodsalt mõjub aspekt kõikidele üks-ühele suhetele. Suudad oma partnerile väljendada oma eripärast individuaalsust nii, et see ei paista talle liigse domineerimisena. Su ego on nüüd su kaaslastele vastuvõetavam. Samas võib päikesevarjutus siiski tuua mõnes suhtes esile momente, mis nõuavad sinult kompromisse ja mõistvat suhtumist. Sulle võib tunduda, et keegi tahab tungida sinu privaatruumi, sulle nö „psühholoogiliselt sisse sõita“. Kui sa ise rahulikuks jääd, probleeme ei teki.