***LÕVI
Algav nädal soosib neid, kes on tõsise töötegemise lainel ja soovivad oma tegemistes mingi olulise läbimurde saavutada. Mõeldud on tööd kõige laiemas mõttes, mitte ainult palgatööd. Näiteks sobivad nädala mõjud ideaalselt selleks, et oma koduses majapidamises suur ja põhjalik koristustöö ette võtta.
Nüüd peaksidki eelkõige tegutsema, mitte niipalju mõtlema. Sest Merkuuri asend võib tekitada sinus mingi mõttekrambi või korduva muremõtte, mis võib su entusiasmi oluliselt vähendada.
Reisile minek ja mingite õpingutega alustamine ei ole sel nädalal soovitavad.

***NEITSI
Merkuuri-Saturni pingeseis võib sinu hoogu tublisti maha võtta. Seega ära anna järele kahtlustele, ebakindlusele ega hirmudele. Marsi-Pluuto jõuline asend peaks sind soosima, andma sulle nii vajalikku loovust, paindlikkust ja spontaansust. Kui aga lased Saturni mõjudel endast võitu saada, ei pääse mainitud omadused sinu seest välja.
Alates kolmapäevast muutuvad meeldivamaks ja nauditavamaks kõik suhted ühiskondlikul pinnal. Kergem on luua kasulikke sidemeid, tutvuda vajalike inimestega, kes sind su karjääris toetavad.

***KAALUD
Nädala mõjud on vastuolulised. Ühelt poolt valitseb ideaalne võimalus selleks, et vabaneda segavatest mineviku mõjudest ehk siis nendest lahti lasta. Samas võib Merkuuri pingeseis konservatiivse ja kinnihoidva Saturniga tekitada olukorra, kus sa just takerdud mineviku varjudesse. Teine võimalus on see, et keegi heidab sulle minevikus tehtud asju ette ja kutsub sinus esile süütundeid.
Kuid nädala mõjud on ideaalsed kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemiseks. Sobib läbi viia suurpuhastust, alustada remondiga.

***SKORPION
Marsi-Pluuto ühendus on harmoonilises aspektis Skorpionis oleva Jupiteriga. Selline seis on sinu jaoks äärmiselt soodne ja võimalusterohke. Niisiis püüa võimalikult palju tegutseda ja kasuta ära iga avaneb võimalus. Isegi kõige tavalisemast sündmusest või kohtumisest võib nüüd välja kasvada midagi, mis omab tulevikus suurt tähtsust.
Nüüd annavad kujunenud olukorrad sulle võimaluse areneda ja sisemiselt kasvada. Vältima peaksid detailidesse takerdumist või tööasjade südamesse võtmist.